Torilla tavataan!

Puumalassa on kaksi torialuetta: Puolukkatori & ylätori (Keskustie 14) ja satamatori (Satamatie 2). Perinteiset syys- ja kevätmarkkinat järjestetään kunnantalon edessä Puolukkatorilla ja kesäkuun Veeran markkinat satamatorilla. Heinäkuiset vuoden vilkkaimmat Jaakkomarkkinat levittäytyvät sekä ylätorille, Keskustielle että satamatorille. Toripäivien lisäksi myyjiä voi löytyä muulloinkin, ja Puumalassa järjestetään mm. Reko-lähiruokajakelua ja peräkonttikirppiksiä.

Satamatori on kesäisen Puumalan sydän. Torilla tavataan tuttuja, sieltä haetaan paikalliset kalaherkut, käsityöt, leivonnaiset, marjat ja vihannekset. Saimaan isoja laivoja ja huviveneitä seuraillessa on mukava maistella kahvia, lettuja, jäätelöä tai kylmiä kesäjuomia. Maittavaa ruokaa tarjoavat ravintola Satama terasseineen, Kalakontti, Puumalan Poiju, Haapasalon hatsapuri ja monet myyntikojut. Lauantaisin letkeä livemusiikki soi sataman lavalla klo 11-13. Satamasta voit myös nousta siltatorniin ihailemaan maisemia, lähteä Norpparetkelle tai patikoimaan Norppapolulle.

Myyntiajat päivisin ovat ylätorilla klo 6.30-21.00 ja satamatorilla 1.6.-31.8. klo 6.30-21.00. Siltakemmakoiden aikana heinä/elokuun vaihteessa  torimyynti järjestetään satama-alueella erillisen paikkakartan mukaisesti. Kemmakka-viikonlopun jälkeen elokuun loppuun saakka satamatorin myyntipaikat ovat maksuttomia. Tältä sivulta löytyvät torikäytännöt tarkemmin.

Tervetuloa torille!