Pistohiekalla lomailet luontoa lähellä

Tule nauttimaan ruskasta Pistohiekalle, Lietveden maisemateiden ja norppavesien äärelle!

Rannalle, retkelle, saunomaan, syömään, yöksi... 

Pistohiekka on hieno, pitkän perinteen omaava retkikohde Saimaan parhaissa maisemissa. Nyt onkin hyvä retkeillä, kun Pistohiekalla on uusi upea lomakeskus. Tyylikäs rantaravintola, saunat ja majoitusmökit on sommiteltu mäntykankaalle, josta avautuu avarat näkymät puhtaalle Saimaan Lietvedelle. Ravintola ja saunat ovat aivan rannassa, minne paistaa aurinko koko päivän.

Pistohiekka on Saimaa UNESCO Global Geopark -kohde ja sen ympäristössä on useita muita Saimaa Geoparkin kohteita, kuten Loketon onkalo, Rokansaari ja Tupavuoren luola.

Veneily, melonta, kalastus ja vesiurheilu onnistuvat mainiosti Pistohiekalla ja läheltä löytyy myös joukko houkuttelevia patikointireittejä, esimerkkinä Puumalan Norppapolku.

Saaristoreitti kiertää 60 km ympyrän Puumalan saaristossa, kun Norppa II -alus kuljettaa pyöräilijöitä Hurissalon ja Lintusalon välillä. Pistohiekka sijaitsee ihanteellisesti reitin varrella, joten se sopii erinomaisesti yöpymis- tai taukopaikaksi.

Pistohiekan syksy

Pistohiekka Resortillakin siirrytään kohti syksyä, mikä vaikuttaa toimintoihimme ja aukioloaikoihin.
Varauskirjassamme näkyy mm. saunailtoja, kokouksia sekä koulutus- ja tyhy-päiviä. Pikkujoulujakin on suunnitteilla. Majoituspalvelumme ovat tarjolla totuttuun tapaan, mutta ravintolamme on auki syksyllä rajoitetusti (pääasiassa pe & la, muulloin tilauksesta). Tarkista ravintolan päivitetyt aukioloajat fb:sta tai kotisivuilta.

Kun haluat rauhaisasti lipua Saimaan aalloilla vuokraamme siihen:
Kajakki on 30 EUR 2h, 45 EUR 4h ja 65 EUR koko päivän.
SUP-lauta on 25 EUR 2h, 40 EUR 4h ja 60 EUR koko päivän.

Lisätiedot ja varaukset:
www.pistohiekka.fi
info@pistohiekka.fi
+358 45 7835 4849
Facebook: Pistohiekka Resort
Mökkivaraukset lisäksi www.booking.com "Pistohiekka Resort"