Pistohiekalla lomailet luontoa lähellä

Tule tunnelmoimaan syysluontoon Pistohiekalle, Lietveden maisemateiden ja norppavesien äärelle!

Rannalle, retkelle, saunomaan, syömään, yöksi... 

Pistohiekka on hieno, pitkän perinteen omaava retkikohde Saimaan parhaissa maisemissa. Nyt onkin hyvä retkeillä, kun Pistohiekalla on uusi upea lomakeskus. Tyylikäs rantaravintola, saunat ja majoitusmökit on sommiteltu mäntykankaalle, josta avautuu avarat näkymät puhtaalle Saimaan Lietvedelle. Ravintola ja saunat ovat aivan rannassa, minne paistaa aurinko koko päivän.

Pistohiekka on Saimaa UNESCO Global Geopark -kohde ja sen ympäristössä on useita muita Saimaa Geoparkin kohteita, kuten Loketon onkalo, Rokansaari ja Tupavuoren luola.

Veneily, melonta, kalastus ja vesiurheilu onnistuvat mainiosti Pistohiekalla ja läheltä löytyy myös joukko houkuttelevia patikointireittejä, esimerkkinä Puumalan Norppapolku. Rokansaaren upea retkikohde hiekkarantoineen, harjuineen ja lampineen on melonta- tai venematkan päässä.

Saaristoreitti kiertää 60 km ympyrän Puumalan saaristossa, kun Norppa II -alus kuljettaa pyöräilijöitä Hurissalon ja Lintusalon välillä. Pistohiekka sijaitsee ihanteellisesti reitin varrella, joten se sopii erinomaisesti yöpymis- tai taukopaikaksi.

Pistohiekan syksy

Pistohiekka Resortilla järjestetään syksyisin mm. saunailtoja, kokouksia, juhlia sekä koulutus- ja tyhy-päiviä. Pikkujoulujakin on suunnitteilla. Majoituspalvelumme ovat tarjolla totuttuun tapaan, mutta ravintolamme on auki syksyllä viikonloppuisin tai tilauksesta. Tarkista ravintolan päivitetyt aukioloajat fb:sta tai kotisivuilta.

Lisätiedot ja varaukset:
www.pistohiekka.fi
info@pistohiekka.fi
+358 45 7835 4849
Facebook: Pistohiekka Resort
Mökkivaraukset lisäksi www.booking.com "Pistohiekka Resort"