Koskenselän Lomakylä, Ravintola Satama & Hovi

Hae meille kesäksi 2022!

Puumalan ravintolat Satama ja Hovi, Sataman jäätelökioski ja Koskenselän Lomakylä valmistautuvat jo ensi kesään. Palvelemme Puumalan kesän keskipisteissä ja olemme tärkeä osa lomatunnelmaa.

Nuorekkaaseen porukkaamme mahtuu reippaita ja iloisia tekijöitä. Palkkaamme sekä keittiön että salin puolelle kokkeja, tarjoilijoita, baarimikkoja, kahvilatyöntekijöitä, tiskareita sekä jäätelönmyyjiä. Koskenselän Lomakylään haetaan työntekijöitä respaan, esimieheksi, siivoukseen sekä huoltotöihin. Avoimia paikkoja on yli 30, joten vinkkaa kaverille myös!

Meillä Saimaan rannalla sydämellinen ja ammattimainen työote on tärkeä osa asiakaskokemusta – mukava kesätunnelma tarttuu puolin ja toisin!

Oletko sinä joku seuraavista tunnelmanluojistamme?

Ravintola Satama ja Hovi:
TARJOILIJA
KOKKI
KAHVILATYÖNTEKIJÄ
TISKARI

Koskenselän Lomakylä:
VASTAANOTTO- JA LEIRINTÄALUETYÖNTEKIJÄ
VASTAANOTTOESIMIES
SIISTIJÄ
HUOLTOTYÖNTEKIJÄ

Sataman jäätelökioski:
JÄÄTELÖNMYYJÄ

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää tehtävästä riippuen 2-4 kk. Työ on kokoaikainen ja sisältää aamu- sekä iltavuoroja. Edellytämme hakijoilta vähintään 18v ikää (jäätelökioskin osalta 15v).

Täytä hakulomake ja lue lisää toimipisteistä sekä tehtävistä nettisivuillamme. Voit hakea useampaa paikkaa samalla hakemuksella. Hae pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Järjestämme maksuttoman majoituksen kauempaa tuleville.

Täytä hakemus sivuillamme, ja kerro, miksi juuri sinä sopisit tiimiimme!

www.saimaa.holiday