Koskenselän Lomakylä, Ravintola Satama & Hovi

Hae meille kesäksi!

Puumalan ravintolat Satama ja Hovi, Sataman jäätelökioski ja Koskenselän Lomakylä valmistautuvat kesään. Meillä mukava kesätunnelma tarttuu puolin ja toisin! Saimaan rannalla sydämellinen ja ammattimainen työote on tärkeä osa asiakaskokemusta. Palvelemme Puumalan kesän keskipisteissä ja olemme tärkeä osa lomatunnelmaa matkailijoille sekä paikallisille.

Tiimissämme pääset kohtaamaan ihmisiä ympäri Suomea ja maailmaa. Oletko sinä yksi seuraavista tunnelmanluojistamme? Maksuton majoitus järjestyy kauempaa tuleville. Töiden ohella voit seikkailla Puumalan upeissa luontokohteissa, nauttia liikuntamahdollisuuksista tai rentoutua terassilla työkavereiden kanssa.  

Täytä hakemus sivuillamme ja kerro, miksi juuri sinä sopisit tiimiimme! www.saimaa.holiday 

Koskenselän Lomakylä:

  • VASTAANOTTO- JA LEIRINTÄALUETYÖNTEKIJÄ
  • VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖSIISTIJÄ

Luonnon äärellä, Saimaan rannalla. Koskenselän Lomakylästä löytyy 25 eritasoista mökkiä sekä leirintäalue lähellä Puumalan keskustaa. 

Vastaanotossa toimit asiakaspalvelijana Saimaan matkailun etulinjassa. Työtehtäviin kuuluvat majoittujien sisään- ja uloskirjaus, varausten käsittely, myyntityö ja matkailuneuvonta. Lisäksi hoidat välinevuokrausta ja kioskimyyntiä. Terassikahviossa tarjoillaan juomia, kahvilatuotteita ja valmistetaan pikaruoka-annoksia. Pääset työskentelemään monipuolisesti kummankin tiskin takana, aamu- ja iltavuoroissa. Työhön voi kuulua myös muita tehtäviä Lomakylässä. Tutustu: www.koskenselka.fi  

Matkailu- ja ravintola-alan koulutus ja työkokemus sekä varauskanavien tuntemus ovat eduksi. Edellytämme hyvää kielitaitoa (suomi & englanti, venäjä tai saksa plussaa) ja vähintään 18v ikää. Hygienia- ja anniskelupassit tulee olla suoritettuina aloittaessa.  

Siistijä: Tehtäviin kuuluvat mökkien, leirintäalueen rakennusten, rantasaunojen ja vastaanoton & kahvion siivous. Lisäksi lomakylän alueen yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Ammattimaisesti hoidettu siivous on erittäin tärkeä osa lomakokemusta.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää 2-4 kk. Tarjoamme monipuolisen työn Saimaan maisemissa osana mukavaa ja nuorekasta työporukkaamme. 

 

Ravintola Satama ja Hovi:

TARJOILIJA
KOKKI

Sataman jäätelökioski:

JÄÄTELÖNMYYJÄ

Haemme kokkeja, tarjoilijoita ja jäätelönmyyjiä Ravintola Satamaan, Ravintola Hoviin sekä Sataman jäätelökioskiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää tehtävästä riippuen 2-4 kk. Työ on kokoaikainen ja sisältää aamu- sekä iltavuoroja. Edellytämme hakijoilta vähintään 18v ikää (jäätelökioskin osalta 15v). Ensisijaisesti palkkaamme alalla jo työskennelleitä sekä opiskelijoita. Osaan tehtävistä voimme palkata myös ensikertalaisia. Eduiksi lasketaan jos omaat jo hygienia- ja anniskelupassit.

Työtehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, ystävällisyyttä ja huolellisuutta kiireessäkin. Ravintola-alan koulutus ja työkokemus ovat merkittävä etu, mutta opastamme työtehtäviin myös ensikertalaisia.

 

Hae nyt!

Järjestämme maksuttoman majoituksen kauempaa tuleville. Töiden ohella voit seikkailla Puumalan upeissa luontokohteissa, nauttia liikuntamahdollisuuksista tai rentoutua terassilla työkavereiden kanssa

Täytä hakulomake ja lue lisää toimipisteistä sekä tehtävistä nettisivuillamme. Voit hakea useampaa paikkaa samalla hakemuksella. Hae pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivien hakijoiden löydyttyä!