Koskenselän Lomakylä

Lomakylä Saimaan sydämessä

Koskenselän Lomakylä sijaitsee Saimaan Koskenselän länsirannalla, kävelymatkan (2,5km) päässä Puumalan keskustasta. Voit valita saunallisen mökin, kesäleirintämökin tai leirintäpaikan. Meille on helppoa saapua pyöräillen Puumalan saaristoreitiltä tai linja-autolla oman auton lisäksi .Täällä nautit Puumalan monipuolisista palveluista, ja näet upeimmat auringonlaskut! Hyvällä tuurilla voit jopa bongata Saimaannorpan. Touko-kesäkuussa 2021 norppa näyttäytyi majoittujille useamman kerran leirintämökkien luona rannalla.

 

Majoitusta on tarjolla ympäri vuoden saunallisissa mökeissä (Ahven, Kuha, Muikku & Superior Hauki, Lohi). Parvellisissa mökeissä (55m2) on petipaikat neljälle (lisävuoteet 2:lle), oma sähkösauna, wc, suihku ja keittonurkkaus oleskelutilassa. Ilmalämpöpumppu, wifi, pallogrilli ja terassi Saimaan suuntaan. Mökkien edustalla luonnontilaista rantaa, jossa uimapoukamat sekä lomakylässä yhteinen hiekkaranta.

 

Kesäkaudella touko-syyskuussa majoitusvaihtoehtoina ovat myös perinteiset leirintämökit ja luonnonläheinen leirintäalue:

Kesäleirintämökit ovat hirsisiä sähköistettyjä mökkejä (17 kpl, vaihtoehtoja 2-6:lle hengelle), joilla on wc- ja suihkutilat yhteisellä huoltorakennuksella. Nämä kivikautisella asuinpaikalla Saimaan rantatörmällä sijaitsevat mökit ovat edullinen, vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta.

Leirintäalueella voit majoittua asuntoautolla tai -vaunulla sekä teltalla, tentsile-majoitteella tai riippumatolla. Alueelle lisätty 20 uutta sähköpaikkaa kesällä 2021. Käytössä ovat yhteiset grillipaikat, huoltorakennuksella keittiö, wc:t ja suihkut sekä maksuton aamusauna (juhannusviikolta elokuun alkuun).

Venelaiturissa voi yöpyä kylkikiinnityspaikalla, päiväkävijöille ja mökkimajoittujille pysäköinti maksutta.

 

Tunnelmallinen terassikahvio (A-oikeuksin) tarjoaa pientä purtavaa, aamupalapaketti, grilliruokaa, jäätelöä ja virvokkeita. Täällä kohtaavat kesäilloissa paikalliset sekä matkailijat.

Vastaanotossa on myös kioski ja välinevuokrausta (sup-laudat, vene, kanootit, kaupunkipyörät, Saimaa Bikes -sähköpyörät). Alueelta löytyy lisäksi frisbeegolf & minigolf, luontopolku, pihapelejä, grillipaikkoja, hiekkaranta auringonlaskuun sekä kolme vuokrattavaa rantasaunaa.

Kesävastaanotto ja -kahvio ovat avoinna toukokuun puolivälistä syyskuun alkuun (juhannuksesta koulujen alkuun klo 8-24 päivittäin). Talvikaudella palvelemme tilauksesta.

 

Katso kaikki vapaat mökit kalenterista ja varaa: www.koskenselka.fi

Lisätietoja: info@koskenselka.fi tai +358 15 4681 119

Koskenseläntie 98

Tervetuloa!

http://facebook.com/koskenselka

https://www.instagram.com/koskenselka_puumala/