Ravintola Koskivahti

Sahanlahden päärakennuksen Ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme loihtimilla herkuilla – huikealla terassilla Suomen kauneimmissa maisemissa. Kartanomainen rakennus on alkujaan ollut Sahan omistajan virka-asunto ja Elsa Heporaudan synnyinkoti. Kodikas, mutta arvokas tila sopii erinomaisesti myös juhlien viettoon aina 120 hengen tilaisuuksiin saakka. Aurinkoisella terassilla on lisäksi tilaa vielä 100 hengelle.

Hungry for Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati valitsi Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston ja Sahanlahti Resortin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019.

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa artesaaniravintolaa: Ravintola Koskivahti, kesäravintola Rantamakasiini ja avotuliravintola Pajapirtti. Valmistamme ruokamme itse paikan päällä lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista, tunteella ja ammattitaidolla.

Kesäravintola Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja uuden laavakivigrillin ruuista aurinkoisella laituriterassilla. Rantamakasiinin sisä- ja ulkotiloissa voi järjestää juhlat 50-150 hengen kesken.

 

Rouhean rustiikkista tunnelmaa huokuva avotuliravintola Pajapirtti on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden, myös teemailtoina ja pizzeriana valittuina ajankohtina. Pajapirtti on oivallinen paikka kruunata kokouspäivä tai järjestää persoonalliset ja ikimuistoiset juhlat tai häät. Tilaan mahtuu samanaikaisesti jopa 55 hengen ryhmä. Pajapirtin sydän ja ehdoton tunnelmanluoja on keskellä ravintolaa sijaitseva avotulisija.

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830 52200 Puumala
0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi
www.sahanlahtiresort.fi