Sahanlahti Resort

Ravintolat

Hungry for Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut Saimaa Gastronomy – yhteistyöverkoston ja Sahanlahti Resortin Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2019.

Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, kesäravintola Rantamakasiini ja tilausravintola Pajapirtti. Valmistamme ruokamme itse paikan päällä lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista, tunteella ja ammattitaidolla.

Sahanlahden päärakennuksen Ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi kokkiemme loihtimilla herkuilla – Suomen kauneimmissa maisemissa. Kartanomainen rakennus on alkujaan ollut Sahan omistajan virka-asunto ja Elsa Heporaudan synnyinkoti. Kodikas, mutta arvokas tila sopii erinomaisesti myös juhlien viettoon aina 120 hengen tilaisuuksiin saakka. Aurinkoisella terassilla on lisäksi tilaa vielä 100 hengelle.

 

Kesäravintola Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja uuden laavakivigrillin ruuista aurinkoisella laituriterassilla. Rantamakasiinin sisä- ja ulkotiloissa voi järjestää juhlat 50-150 hengen kesken.

 

Rouhean rustiikkista tunnelmaa huokuva elämysravintola Pajapirtti on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Pajapirtti on oivallinen paikka päättää onnistunut kokouspäivä tai järjestää persoonalliset ja ikimuistoiset juhlat tai häät. Tilaan mahtuu samanaikaisesti jopa 55 hengen ryhmä. Pajapirtin sydän ja ehdoton tunnelmanluoja on keskellä ravintolaa sijaitseva avotulisija.

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830 52200 Puumala
0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi
www.sahanlahtiresort.fi