Pyörävuokraus

Haluatko kokeilla sähköpyörää saaristoreitillä? Miten olisi vaivaton menopeli suoraan kohteesta? Saimaa Bikesin kautta voit vuokrata mukavan sähköpyörän tai hybridipyörän käyttöösi. Voit vuokrata pyörän päiväksi (klo 9-18) tai useammaksi. Saatavilla on myös 3 hengen Puumala-riksa sekä pyörien lisävarusteina perävaunu tai laukku. Valikoima löytyy tältä sivulta - varaa omasi nyt!

Sähköpyörät

Sähköpyörällä ajat aina myötätuulessa! Polkeminen on kevyttä ja sujuvaa pidemmilläkin retkillä. Voit polkea puolessa tunnissa yli 10 km juuri hikoilematta. Ylämäessä vauhti säilyy, vaikka olisit jo polkenut pitkänkin päivän. Sähkömoottori avustaa polkemista 25 km/h asti, minkä jälkeen se kytkeytyy pois päältä. Voit itse valita, minkä verran avustusta haluat. Valitse sopiva malli ja suuntaa Saimaalle!

Hybridipyörät

Jos haluat haastaa Saimaan mäkiset maastot omin lihasvoimin ilman sähköavustusta, valitse menopeliksi kevyesti rullaava hybridipyörä!

Lähtöpisteet

Kesällä 2024 touko-heinäkuussa Saimaa Bikes pyörät ovat vuokrattavissa tässä vaiheessa vain Sahanlahti Resortista. Myöhemmin kesällä myös Koskenselän Lomakylästä. Varausta tehdessäsi valitse toimitustavaksi se paikka, josta haluat aloittaa pyöräreissun.

Varaukset:

  • Saimaa Bikesin sivuilta
  • Saimaa Bikes sähköpostilla: info@saimaabikes.fi tai soittamalla: +358 44 975 9586 (arkisin klo 10 – 17)
  • Vuokrauspisteiltä: Sahanlahti Resort ja Koskenselän Lomakylä
  • tai alta:

 

 

 

Saimaa Bikesin lisäksi seudulla pyöriä vuokraavat mm. Nestorinranta.

Jos matkasi kulkee Mikkelin kautta, sieltä voit suunnata Puumalaan ja saaristoreitille eKitkan pyörillä.
Lappeenrannasta aloittaessa lähellä lähtöpistettä ovat Saimaan Paljun retkipyörät.

Saimaan pyöräreiteille liityt kätevästi myös julkisilla, jos saavut bussilla tai junalla Imatralle, Lappeenrantaan, Savonlinnaan tai Mikkeliin!

Puumalan & Saimaan saaristoreittien lisäksi voit kiertää Savonlinnassa Pihlajaveden polkasun. Kolmen reitin yhdistelmällä kuluu vaikka viikkokin polkien ympäri kauneinta Järvi-Suomea!