Nestorinranta

Nestorinranta on pieni lomakeskus ”Nestori Miikkulaisen” kotikylässä Lintusalossa suosittujen pyöräilyreittien risteyskohdassa. Puumalan ja Saimaan saaristoreittien pyörälautat liikennöivät rannasta, jossa kesäisin päivystää mukava lettubaari. Nestorin patsas soittaa norpalle viulua kesät talvet.

Rannan kotaan saa ennakkotilauksesta kotaillallisen. Kodan vieressä kylpee ilta-auringossa tilaussauna porealtaineen. Rannasta pääsee teemallisille luontopoluille, joita risteilee metsässä. Metsän siimeksessä on myös Metsänhaltijan maja, jossa voi hiljentyä lasten kanssa eläinsatujen maailmaan.

Rannassa on uimaranta pukukoppeineen, vene- ja välinevuokraamo, teltta-alue, kalustettu glamping-teltta ja muutama venepaikka, myös yöpymiseen.

Mäellä 900 m päässä rannasta on päärakennus, josta saa aamiaisen ja illallisen, kunhan ne varaa hyvissä ajoin. Päärakennuksen pihapiirissä on majoitustiloja, kuten aittoja ja ympärivuotisia huoneita, pieni teltta-alue ja matkailuautoalue. Kesäisin pellolla on lampaita ja kanalan ulkotarhassa kanoja, kukkoja ja viiriäisiä.

Nestorinrannasta voi vuokrata myös rantamökin, joita on 4 erilaista, kaksi niistä on ympärivuotisia tasokkaita huviloita. Erilaisia vene- ja luontoretkiä järjestetään tilauksesta. Myös venetaksin voi varata.

Näin pääset perille

Nestorinrantaan pääsee vesitse veneellä, pyörälautalla ja kesällä 2023 torstaisin myös risteillen Puumalasta. Autolla perille vie kaunis saaristotie 11 saaren läpi. Torstaisin 2023 Nestorinrantaan pääsee myös bussilla Mikkelistä.

Saaristotiellä on lyhyt lossimatka. Lossilla on 20 minuutin kahvitauot klo 9, 12, 17 ja 20, muuten se kulkee koko ajan.

 

Yhteystiedot:

Nestorinranta

+358 40 510 6208

info@nestorinranta.fi

Lintusalontie 1661 A ja B

52200 Puumala

www.nestorinranta.fi