Okkolan lomamökit

Mökkiloma vuosikymmenten kokemuksella kuten sinä haluat.

Monet asiakkaistamme palaavat meille vuodesta ja sukupolvesta toiseen - ehkä kohta sinäkin? Okkolan Lomamökit sijaitsee Niinisaaren saaristokylässä Puumalassa. Yksilölliset vuokramökit ja -huvilat on ripoteltu Saimaan lahdelmiin ja niemiin niin, että niistä jokainen on omassa rauhassaan omalla rannallaan.

Mökkien koko vaihtelee kolmen hengen pikkumökistä kahdeksan hengen huvilaan. Kaikissa mökeissä on takka, liesi, jääkaappi, astiat, peitteet, sauna ja soutuvene. Kesälomailun lisäksi löydät meiltä loistavat puitteet myös tunnelmallisiin syys-, talvi- ja kevätlomiin. Voit päättää lomasi pituuden vapaasti, sillä vuokraamme mökkejä ja huviloita aina yhdestä vuorokaudesta kuukausiksi.

Suosiostamme ja panostuksestamme mökkien laatuun ja asiakkaiden viihtyvyyteen kertoo se, että moni asiakkaistamme palaa meille lomailemaan vuodesta ja sukupolvesta toiseen. Yksilölliset mökkimme ovat monelle vaihtoehto omistusmökille. Myös lemmikit ovat tervetulleita nauttimaan luonnon rauhasta Okkolan lomamökeille.

Kesäisin voit käydä herkuttelemassa ravintola Niinipuussa lähiruokaa ja METSO-hyvinvointipolku on vapaassa käytössä. Ryhmille myös emännän piirakkapaja, kysy lisää!

VUODEN MATKAILUTEKO 2016-palkinto myönnettiin Okkolan Lomamökeille.

Ylössaarentie 35, Niinisaari
52200 PUUMALA
0500 259 378
paula@okkola.fi
www.okkola.fi