Hanhiniityn Paja

Seppä Martti Malinen takoo Hanhiniityn pajalla ympäri vuoden perinteisiä ja laadukkaita käsityötuotteita. Seppäperinnettä pidetään yllä myös taontanäytöksissä ja taontakursseilla.

Pajan tuotteet

Tuotevalikoimaan kuuluvat puukot, kirveet, hirsityökalut, rakennushelat ja monenlaiset muut takotuotteet. Maailmalla Martin tuotteet tunnetaan niiden verrattomista käyttöominaisuuksista ja muotoilusta. Kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä, joten niitä voi tilata omien mitta- ja materiaalitoiveiden mukaan tai saada tuotteeseen omat nimikirjaimet. Pajan yhteydessä sijaitseva myyntinäyttely on avoinna kesäisin. Muulloin tuotteita on saatavilla tilauksesta postin välityksellä tai poikkeamalla pajalla sopimuksen mukaan.

Hanhiniityn Pajan myymälä on avoinna kesäaikaan päivittäin klo 12 – 17, muulloin sovittaessa.

Tervetuloa tutustumaan!

Hanhiniityn Paja
Ylössaarentie 84, Puumala
040 740 1831
www.hanhiniitty.fi

Taontakurssit ja -näytökset

Seppä jakaa oppejaan taontakursseilla, joista suosituimpia ovat puukko- ja veitsikurssit. Pienet ryhmät, hyvät tilat ja ammattitaitoinen opettaja takaavat yksilöllisen ja intensiivisen opetuksen. Kursseja järjestetään keväisin ja syksyisin. Pajalle oppiin otetaan myös yksityisoppilaita sekä -ryhmiä. Aihe, kesto ja opetus suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki kurssit ovat saatavissa myös tilauksesta, jolloin voit koota itse porukan ja valita teille sopivan ajankohdan.

Kun tekee mieli päästä itse tekemään jotain aitoa ja konkreettista, tule mukaan taontakursseille!