Hanhiniityn Paja

Seppä Martti Malinen takoo Hanhiniityn pajalla ympäri vuoden perinteisiä ja laadukkaita käsityötuotteita. Seppäperinnettä pidetään yllä myös taontanäytöksissä ja taontakursseilla.

Pajan tuotteet

Tuotevalikoimaan kuuluvat puukot, kirveet, hirsityökalut, rakennushelat ja monenlaiset muut takotuotteet. Maailmalla Martin tuotteet tunnetaan niiden verrattomista käyttöominaisuuksista ja muotoilusta. Kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä, joten niitä voi tilata omien mitta- ja materiaalitoiveiden mukaan tai saada tuotteeseen omat nimikirjaimet. Pajan yhteydessä sijaitseva myyntinäyttely on avoinna kesäisin. Muulloin tuotteita on saatavilla tilauksesta postin välityksellä tai poikkeamalla pajalla sopimuksen mukaan.

Hanhiniityn Pajan myymälä on avoinna 20.6 – 28.8.2022 päivittäin klo 12 – 17.

Taontanäytökset

Hanhiniityn pajalla pidetään seppäperinnettä yllä myös taontanäytöksissä ja taontakursseilla.

Kyläsepän työnäytös

Tervetuloa vieraaksi kyläsepän pajaan. Toivotan kaikki tervetulleiksi pajalleni oppimaan uutta ja kokemaan onnistumisen elämyksiä – joko ryhmässä tai yksin. Työnäytöksessä seppä esittelee ahjon äärellä vierailleen perinteisen kyläsepän työtä ja valmistaa ryhmän ennalta valitseman aiheen mukaan jonkin perinteisen työkalun (esim. puukonterä, tulusrauta, vesuri tai isännänveitsi)

Kesto: n. 1 h
Hinta: 10 €/hlö (alv 10%) (minimiveloitus 200 €/ryhmä). Maksimi ryhmäkoko 20 hlö. Isommille ryhmille järjestämme useamman näytöksen. Saatavuus: ympäri vuoden.

Tartu pajavasaraan

Tervetuloa vieraaksemme kyläsepän pajaan. Tämän parituntisen vierailun aikana pääset seuraamaan perinteistä kyläsepän työtä työnäytöksessä. Sen lisäksi seppä haastaa myös vieraat tarttumaan pajavasaraan ja takomaan hehkuvasta raudasta muiston itselle.

Kesto: n. 1 1/2 h (kymmenen hengen ryhmä, isommille ryhmille n. 2 h)
Hinta: 25 €/ hlö (alv 10%) (minimiveloitus 200 €). Saatavuus: ympäri vuoden.

Kurssit

Katso kurssivalikoima Hanhiniityn sivuilta.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot

Hanhiniityn Paja
Ylössaarentie 84, Puumala
040 740 1831
www.hanhiniitty.fi