Puumalan saaristoreitti

Pyöräilyreitti Saimaalla PuumalassaPala kauneinta Suomea Puumalan saaristoreitillä – tunnelmaan pääset katsomalla tämän videon:

https://www.youtube.com/watch?v=I6aSspIjh2A

 

Puumalan saaristoreitti on kesällä 2017 avattu upea maisemareitti polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitti sai heti suuren suosion – kulkeehan 60 kilometrin pituinen pyöräilyreitti Saimaan kauneimmissa maisemissa, läpi saarien, siltojen ja harjujaksojen. Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matkaa tehdään Norppa II -pyörälautalla.

Norppa II liikennöi päivittäin Lintusalosta ja Hurissalosta myös kesällä 2019. Lintusalossa laituri on osoitteessa Nestorinranta, Lintusalontoe 1661 A. Laiturin koordinaatit ovat 61° 25,8′, 28°00,1′. Hurissalossa aluksen laituri sijaitsee Kivisalmessa, Hurissalontie 390. Yhteysalukselle mahtuu 20 matkustajaa polku- ja moottoripyörineen. Autoja lautta ei valitettavasti voi kuljettaa. Itse lauttamatka kestää 40-60 minuuttia sääolosuhteista riippuen.

Lauttahinnat (yhdensuuntainen matka) Päivitämme lippuhinnat myöhemmin.
Polkupyöräilijä:
Moottoripyöräilijä:
Mahdolliset lisämatkustajat

Aikataulut 2019 päivittyvät myöhemmin

Lintusalosta Hurissalon Kivisalmeen
Kivisalmesta Lintusaloon

Ylityksen voi maksaa pankki- tai luottokortilla lautalla.

Lauttapaikka pitää varata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta norppa@puumala.fi tai puhelimitse numerosta 050 308 3004. Jos lauttamatkaan on aikaa alle 24 tuntia, niin suosittelemme varaamaan ylityksen puhelimitse.

Reitin palveluesite 2018:  Puumalan-saaristoreitti

Lisätietoa pyörävuokrauksesta Saimaa Bikes https://www.saimaabikes.fi/

Tärpit: Huilaile Säkkimäen näköalalaavulla Liimattalassa tai katsasta Rakokivet Hurissalossa!