Saimaa Canoeing – melo syksyinen Saimaa

Monipuoliset melontapalvelut Saimaan sydämessä. Uudet reitit tarjoavat helpon ja turvallisen tavan lähteä omatoimiselle retkelle. Meillä voit myös opetella melomaan, lähteä opastetulle retkelle tai vuokrata laadukkaat melontavälineet kaikkina vuodenaikoina. Meillä melotaan ympäri vuoden!

Melo Syksyinen Saimaa

Melo Saimaalla ympäri vuoden tai yllätä ystävä melontalahjakortilla!
Saimaa on syksyisin kuin varattu melojille. Muu vesiliikenne on hiljentynyt ja meloen pääset suoraan järviluonnon syksyiseen syleilyyn. Hyvät ja turvalliset melontavälineet ja yö saunallisessa melontakämpässä tekevät syksyn melontaretkestä syksyn juhlahetken.

Katosselän melontareitti tarjoaa vähän kokeneemmalle melojalle kolmen päivän syksyn melontahaasteen. Kelit tai kilometrit eivät tunnu missään, kun molempina öinä pääsee päivän jälkeen saunaan ja lepäämään tunnelmalliseen kämppään.

Vesien kylmetessä kuivapuku on suositeltava turvavaruste. Huomaathan, että meiltä voit vuokrata melontaan sopivan kuivapuvun. Syksyn jälkeen seuraava haaste voikin olla innostuneen vastaanoton saanut talvimelontakurssimme! Ensi vuonna on tarjolla kaksi talvimelontakurssia. Oma kurssipaikka kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta pääset varmasti mukaan.

Jos syksyllä et jostain syystä pääse meille melomaan, kurkkaapa muuta ympärivuotista tarjontaamme:
• välinevuokraus
• yksityiset melontareitit
• melontamajoitus
• melontakurssit
• opastetut melontaretket

Tuumataan yhdessä sinulle sopiva melontaseikkailu!

Varaa melontaseikkailut suoraan alta tai katso lisää:
www.saimaacanoeing.fi

info@saimaacanoeing.fi
+358 50 5487653