Saimaa Canoeing – melo syksyinen Saimaa

Uudet melontareitit saarimajoituksineen tarjoavat helpon ja turvallisen tavan lähteä omatoimiretkelle. Meillä voit myös opetella melomaan, lähteä opastetulle retkelle tai vuokrata laadukkaat melontavälineet kaikkina vuodenaikoina. Monipuoliset melontapalvelut Saimaan sydämessä. Meillä melotaan ympäri vuoden!

Melo Syksyinen Saimaa

Melo Saimaalla ympäri vuoden tai yllätä ystäväsi melontalahjakortilla!
Saimaa on syksyisin kuin varattu melojille. Muu vesiliikenne on hiljentynyt ja meloen pääset suoraan järviluonnon syksyiseen syleilyyn. Hyvät ja turvalliset melontavälineet ja yö saunallisessa melontakämpässä tekevät syksyn melontaretkestä syksyn juhlahetken.

Katosselän melontareitti tarjoaa vähän kokeneemmalle melojalle kolmen päivän syksyn melontahaasteen. Kelit tai kilometrit eivät tunnu missään, kun molempina öinä pääsee päivän jälkeen saunaan ja lepäämään tunnelmalliseen kämppään. Myös Norpan melontareitillä pääset yöpyvään saunallisessa melontamökissä norppasaaristossa.

Syksyn jälkeen seuraava haaste voikin olla innostuneen vastaanoton saanut talvimelontakurssimme! Ensi vuonna on tarjolla kaksi talvimelontakurssia. Oma kurssipaikka kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta pääset varmasti mukaan. Vesien viiletessä kuivapuku on suositeltava turvavaruste. Huomaathan, että meiltä voit vuokrata melontaan sopivan kuivapuvun.

Vilkaise ympärivuotista tarjontaamme:
• välinevuokraus
• yksityiset melontareitit
• melontamajoitus
• melontakurssit
• opastetut melontaretket

Tuumataan yhdessä sinulle sopiva melontaseikkailu!

Varaa melontaseikkailut suoraan alta verkkokaupasta tai kysy ja katso lisää:
www.saimaacanoeing.fi
info@saimaacanoeing.fi
+358 50 5487653