Opas-Tiinan luontopalvelut

Opas Tiina vie sinut seikkailulle Saimaan järvien ja jääkenttien kimallukseen, Luonterin kalliovuorille saarien ja luotojen labyrinttiin. Majoitu satavuotiaassa hirsitorpassa, mukavalla rantamökillä tai luonnossa leiriytyen. Voit kokea luonnon rauhaa ja mystiikkaa opastetusti tai omatoimisesti sekä ladata akkuja Pienniemen luontotilalla.

Omatoimisille tai ohjatuille melontaretkille pääset tuntemaan Saimaan kätkettyjen aarteiden luontoa & henkeä Luonterin, Lietveden ja Yöveden, Liittokiven, Katosselän ja Pihlajaveden maisemiin. Samalla pääset kuulemaan muinaisten ja nykyisten kulkijoiden tarinoita, kokemaan paikkoja, joissa ihminen on voimautunut luonnossa kautta aikojen...

Saimaan Taigaa Pienniemellä ja Haukkovuori-retki (tilauksesta)

Haukkovuori on Saimaan Geoparkin upea luontokohde, jota pääset nyt näkemään ja kokemaan Pienniemeltä meloen tai soutaen (vesiteitse 1 km/suunta).

Pienniemi Taiga-tila on luonnon perintötila ja ikivanha asuinpaikka Saimaan hyljevesin äärellä. Tervetuloa Taiga -Saimaa Haukkovuori -retkelle tuntemaan luontoa ja kuulemaan, mitä myyttiset loitsut merkitsivät metsä- ja vesikansamme arjessa ja juhlassa.

Saimaan syvätunnelmalliset järvet, metsät ja jylhät kalliovuoret kutsuvat sinua löytämään omat juuresi ja voimavaroja arkielämääsi.

  • Retken kesto 2 tuntia
  • Hinta lähtöhinta 150€ (50€ hlö)  sisältää retkiopastuksen Pienniemen ja Haukkovuorien tarinaan, kanootin / soutuveneenyrttiteen ja pienen energiapalan, muistoamuletti

Lisäpalvelut: Taiga -tilan  luontoretkipalaa; nokipannukahvit, villiyrttisämpylät, vuoden ajan mukaiset piiraspalat, savustetut muikut, ruisleipää ja uudet perunat ja villiyrttisalaatti: Luonto- ohjelmaa: Taigajooga-vuorikierros,  sauna/yrttijalkakylpy, perinteikkäällä retkitilalla majoittuminen luonnon rauhassa.

Syksyn luonto-ohjelmaa

"Saimaan Luontovoimaa" retkipäivät Taiga-tilalla Haukkovuorten kainalossa

  • Astu kanssani metsän saloihin "terve metsät, terve vuoret"  tervehdyttävät metsäkävelykierrokset Taiga-tilan Haukkovuorten-kalliovuorten metsissä höystettynä retkipaloilla elävän tulen loisteessa. Alkaen 160€ (minimihinta). 30€/hlö sisältäen opastuksen ja retkikahvit/makean/suolapalan.
  • Metsätreeni oman kehon voimalla 10€/hlö/1,5 tuntia.
  • Taiga-tilan majoitus, sauna, opastettu retki meloen tai metsään, retkiruuat 150€/hlö tai ryhmille tarjous
  • Retkitorppa ja sauna alkaen 120€ / 60€/ hlö
  • Taiga-tila & retkikeskus koulutuksesi toimintaympäristönä ikivanha asuinpaikka Haukkovuorien kalliovuorien kainalossa. Retkitorppa, järvimökki, loue, kota & sauna. Kanootit, soutuvene, kirkkovene.
  • Kiipeily- ja retkeilymaastot 

Katso kaikki retket ja palvelut tai varaa suoraan verkkokaupastamme:
www.spiritguidesaimaa.com

Luontoliikuttaja Opas Tiina
Pienniemen Taiga -retkitila
Rakokiventie 270, Puumala Hurissalo

P. 0500 3800023
guidetiina@gmail.com