Lakeland GTE luontoelämykset Saimaalla

Lähtisitkö ympäristöystävällisellä ekopaatilla auringonlaskun risteilylle Saimaalle tai norppasaaristoon Rokansaaren veneretkelle? Kelpaisiko jääkellunta tai sähkölumiskootteriretki? Silloin valintasi on Lakeland GTE!

Syyslomien Saimaa-elämykset lokakuussa 2022

Viikolla 42 paljon takuulähtöjä ja koko lokakuun ajan edulliset järvielämykset tilauksesta.
Tervetuloa Puumalaan viettämään rentouttavaa luontoloma!

Auringonlaskun risteilyt Sahanlahdesta

Näe auringonlasku Saimaalla Ekopaatin mukavalla tunnin risteilyllä. Kippari kertoilee Saimaan tarinoita ja soittelee "Ilta Saimaalla”  haitarilla. Alus on hytillinen ja säältä suojassa

 • Kesto noin 60min
 • Kuuma mehutarjoilu.
 • Takuulähdöt lokakuun lauantaisin (klo 16:30-18 välillä riippuen päivästä) ja syyslomaviikolla 18.-22.10. päivittäin ti-la klo 17-18.
 • Takuulähdöille voit varata yksittäisiä paikkoja 19€/hlö. Myös muulloin tilauksesta ryhmille.
 • Varaa nyt

Veneretki Sahanlahdesta Rokansaareen

Koe syksyn lumous 2 tunnin opastetulla retkellä Puumalan norppasaaristoon ja nauti nokipannukahvit komealla harjusaarella. Tälle takuulähdölle voit varata yksittäisiä paikkoja 40€/hlö.

 • Milloin - lokakuun lauantaisin ja syyslomaviikolla 18.-22.10. päivittäin ti-la klo 10-12. Myös tilauksesta ryhmille muulloinkin.
 • Missä - lähtöpaikka Sahanlahti resortista, osoite: Lietvedentie 830, Puumala
 • Vaikeustaso - helppo. Retki sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Palvelukielenä on suomenkieli, mutta jos mukana on ulkomaalaisia, oppaalta sujuu myös englanninkieli
 • Sisältää 2 tunnin opastettu veneretki norppasaaristoon avomoottoriveneellä, vene, kahvit Rokansaaressa, vastuuvakuutus, alv
 • Omat varusteet - lämmin säänmukainen ulkoiluvaatetus.
 • Varaa nyt

Jääkellunta
Saimaan pukeutuessa huurteiseen huntuun ja jääkannen syntyessä järven kauneus tulee eri tavalla esille. Pulahtaisitko ihailemaan? Jääkellunta Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa, Sahanlahdessa tai Okkolassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea. Tämä piristävä ohjelma sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Jääkellunta ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi! Lue lisää ja varaa nyt seurueellesi tai isommalle ryhmälle.

Retki sähkölumiskoottereilla
UUTUUS! Koe Saimaan talvinen luonto mukavasti, hiljaisesti  ja vaivattomasti. Opastettu retki sähköisillä eLyly Lumiskoottereilla  on hauska ja turvallinen talvielämys Puumalan Sahanlahdessa. Lumiskootterilla ajaminen on helppoa: jos osaat ajaa polkupyörää niin opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Tervetuloa kokemaan uudenlainen talvielämys! Lue lisää ja varaa nyt paikkasi takuulähdöillä tai retki omalle porukallesi.

 

Saatavilla monipuoliset ohjelmapalvelut ja elämykset luonnossa ympäri vuoden. Lisäksi räätälöidyt retket, lupsakat ulkokisailut tai venetaksipalvelut mm. pyöräilijöille. Katso valikoima ja varaa oma elämyksesi Saimaalla!