Lakeland GTE elämykset Saimaalla

Lähtisitkö Saimaan norppasaaristoon Rokansaaren veneretkelle tai auringonlaskun risteilylle ympäristöystävällisellä ekopaatilla? Kelpaisiko jääkellunta höyryävällä Saimaalla tai sähkölumiskootteriretki hangilla?

 

Silloin valintasi on Lakeland GTE!

Syyslomien Saimaa-elämykset

Syksyllä luvassa paljon retkien takuulähtöjä sekä vastuulliset järvielämykset tilauksesta.
Tervetuloa Puumalaan viettämään rentouttavaa luontoloma!

Norpparetket ja risteilyt Sahanlahdesta
Koe Saimaan tarinat ja kauneimmat maisemat Puumalan saaristossa. Risteily sähkökäyttöisellä Ekopaatilla on ainutlaatuinen kokemus ja puhdasta nautintoa. Hiljaisessa aluksessa koet vesistön ja luonnon aivan läheltä ja kaikilla aisteilla, ilman moottorin pärinää. Mukavilla nahkasohvilla lähes vedenpinnan tasalla istuen kuulet laineen liplatuksen ja luonnon äänet. Isoista ikkunoista näet upeat maisemat joka suuntaan ja voit haistaa järven ja metsän raikkaan tuoksun. Aluksen hytti on kuin olohuone aalloilla.

Veneretket Sahanlahdesta Rokansaareen
Veneretki Sahanlahdesta Puumalan upeaan saaristoon ja Rokansaareen joka on suosittu Saimaa Geoparkin kohde. Saari on tunnettu jääkauden muovaamista hiekkarannoistaan, harjuistaan ja sisälammistaan. Näet Saimaan parhaita maisemia ja kuulet oppaan tarinoita.

Jääkellunta
Saimaan pukeutuessa huurteiseen huntuun ja jääkannen syntyessä järven kauneus tulee eri tavalla esille. Pulahtaisitko ihailemaan? Jääkellunta Puumalassa on talvinen Saimaa-elämys vailla vertaa. Puetaan päälle pelastuspuvut ja hypätään jäiseen virtaan Puumalan satamassa, Sahanlahdessa tai Okkolassa. Kellut jääkuutioiden keskellä ja annat virran viedä, tunne on sanoinkuvaamaton ja upea. Tämä piristävä ohjelma sopii kaikille normaalikuntoisille aikuisille, ja turvallisessa ohjatussa ohjelmassa pääset kokemaan unohtumattoman elämyksen. Jääkellunta ”Saimaa on the rocks” ei jätä ketään kylmäksi! Lue lisää ja varaa nyt seurueellesi tai isommalle ryhmälle.

Retki sähkölumiskoottereilla
UUTUUS! Koe Saimaan talvinen luonto mukavasti, hiljaisesti  ja vaivattomasti. Opastettu retki sähköisillä eLyly Lumiskoottereilla  on hauska ja turvallinen talvielämys Puumalan Sahanlahdessa. Lumiskootterilla ajaminen on helppoa: jos osaat ajaa polkupyörää niin opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Tervetuloa kokemaan uudenlainen talvielämys! Lue lisää ja varaa nyt paikkasi takuulähdöillä tai retki omalle porukallesi.

 

Saatavilla monipuoliset ohjelmapalvelut ja elämykset luonnossa ympäri vuoden. Lisäksi räätälöidyt retket, lupsakat ulkokisailut tai venetaksipalvelut mm. pyöräilijöille. Katso valikoima ja varaa oma elämyksesi Saimaalla!