Talviretki eLyly sähkölumiskoottereilla

UUTUUS ! Koe Saimaan talvinen luonto mukavasti, hiljaisesti  ja vaivattomasti. Opastettu safari sähköisillä eLyly-Lumiskoottereilla  on hauska ja turvallinen talvielämys Puumalan Sahanlahdessa tai Norppapolulla. Lumiskootterilla ajaminen on helppoa: jos osaat ajaa polkupyörää niin opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Tervetuloa kokeilemaan, talviretkelle Sahanlahteen tai Norppapolulle!

Retken tiedot lyhyesti

  • Lähtöajat ennakkotilauksella päivittäin klo  10:00 / 14:00 / 19:00  tammikuu-huhtikuun alku (säävaraus)
  • Lähtöpaikka: Sahanlahti resort tai Norppapolku
  • Ryhmäkoko: 2-5 hlö. Tämä on privaatti retki, mukana vain sinä ja ystäväsi. Isommalle ryhmälle on mahdollista räätälöidä oma retki, ota yhteyttä ennen varausta
  • Rajoitukset: osallistujien ikä vähintään 10v,  painorajoitus 110 kg, nollatoleranssi alkoholin kanssa. Retket operoidaan vain lumitilanteen salliessa
  • Hinta sis.  Lumiskootterit, kypärä ja huomioliivi, oppaan palvelut, kuuma juoma
  • Omat varusteet: lämmin säänmukainen talvivaatetus. Tarvittaessa meiltä voi vuokrata lämpimiä aikuisten koon talvihaalareita, talvikenkiä ja käsineitä.

Retken kohokohdat

Talven ihmemaa   Saimaan talvi on hiljainen ja kaunis.  Metsässä nautit lumesta, jäästä, hiljaisuudesta  ja rauhallisesta kyydistä.  Opas tarinoi luonnosta matkan varrella. Luonto luo hyvinvointia ja saa sydämesi laulamaan

Hauskaa   Ajelu lumiskootterilla on kivaa. Skootteri liikkuu pienellä sormenliikkeellä ja ihastut varmasti hiljaiseen kyytiin. Ajellaan kukkuloita ylös ja alas, välillä kestävällä jäällä ja välillä metsässä.

Helppoa    Ajelu lumiskootterilla on helppoa.  Jos osaat ajaa pyörällä, opit hetkessä ajamaan lumiskootteria. Meillä on sinua varten valmiiksi tehty rata mitä pitkin voit ajella ja nauttia seikkailusta helposti ja eksymättä.  Opas antaa tarvittavat ohjeet, ajaa mukanasi ja auttaa tarvittaessa.

Turvallista    Lumiskootterilla ajelu on yhtä helppoa kuin ajo pyörällä kun noudatat oppaan ohjeita.  Skootterin huippunopeus on 25 kmh ja ajelemme turvallisella nopeudella. Ajokorttia ei tarvita.  Osallistujien tulee olla vähintään 10 vuotiaita ja osata ajaa pyörällä.

Vaivatonta   Sinun tarvitsee vain seistä lumiskootterin päällä ja säätää vauhtia oikean kätesi sormella. Hiljainen sähkömoottori hoitaa loput.  Seuraa sinua varten tehtyä rataa ja se on siinä. Nauti vapauden tunteesta ja vaivattomasta menosta.

Luontoystävällistä   Sähkötoiminen eLyly lumiskootteri on hiljainen ja nollapäästöinen.  Se on luontoystävällinen ja kestävä lumiajoneuvo.

Ainutlaatuista   Meidän eLyly lumiskootterit ovat maailman ensimmäisiä design-sähkölumiskoottereita.  Skootterin runko on tehty suomalaisesta vaneripuusta ja se on suomessa tehty design-tuote. Innovatiivinen uutuus Saimaan talvimatkailuun

Miksi kannattaa varata jo nyt

Tämä retki on innovatiivinen uusi elämyspalvelu jonka odotamme olevan todella suosittu. Suosittelemme varaamaan retkesi hyvissä ajoin, jotta pääset kokemaan vuoden parhaan talviseikkailun!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sopiiko retki pariskunnalle?    Kyllä sopii. Meidän tilausretkien minimi osallistujamäärä on juuri kaksi henkilöä

Sopiiko retki lapsiperheille?    Jos lapset ovat vähintään 10v ja osaavat ajaa pyörää ilman apupyöriä niin kyllä sopii. Kun retkellä on mukana lapsia niin opas pitää erityistä huolta turvallisuudesta, sopivasta matkavauhdista jne. Alaikäisen lapsen seurana tulee aina olla myös aikuinen.  Mikäli edellytykset eivät täyty niin silloin teidän tulee etsiä helpompi aktiviteetti lapsille.

Onko retkellä pakkasrajaa?   Kyllä on. Pakkasraja on -25C.  Osallistujilla tulee olla lämmin talvivaatetus. Tarvittaessa meiltä voi vuokrata lämpimiä aikuisten koon talvihaalareita, talvikenkiä ja käsineitä.