Saimaa Canoeing – melotaan ympäri vuoden

Meillä melotaan ympäri vuoden! 

Monipuoliset melontapalvelut Saimaan sydämessä. Voit opetella melomaan, lähteä opastetulle retkelle tai vuokrata laadukkaat melontavälineet kaikkina vuodenaikoina. Uudet reitit tarjoavat helpon ja turvallisen tavan lähteä omatoimiselle retkelle.

Saimaa on syksyisin ja keväisin hiljaisemman vesiliikenteen aikaan sekä talvella jäiden lomassa kuin varattu melojille. Meloa voi talvellakin, kunhan kajakin alle löytyy sulaa vettä - ja Puumalansalmestahan sitä löytyy! Saimaa avautuu aivan uusin silmin jäiden lomassa. Talvimelonta tuo uuden ulottuvuuden myös kokeneemmalle ja perustaidoillakin pääsee kokemaan riemun hetkiä kuivapuvun ja ohjaajien avulla.

Vesien kylmetessä kuivapuku on suositeltava turvavaruste, meiltä voit vuokrata melontaan sopivan kuivapuvun. Seuraava haaste voikin olla innostuneen vastaanoton saanut talvimelontakurssimme! Tulevana talvena on tarjolla kaksi talvimelontakurssia. Oma kurssipaikka kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta pääset varmasti mukaan. Lue lisää kurssista alta ja varaa paikkasi! Saatavilla myös tilauksesta ryhmille.

Kevättalvella luvassa on puolestaan jäämelontaa sulavalla Saimaalla ja jäiden väistyttyä bongaillaan saimaannorppaa.

Kurkkaa ympärivuotista tarjontaamme:

• välinevuokraus
• yksityiset melontareitit
• melontamajoitus
• melontakurssit
• opastetut melontaretket

Tuumataan yhdessä sinulle sopiva melontaseikkailu!

Melo Saimaalla ympäri vuoden tai yllätä ystäväsi melontalahjakortilla!

Varaa melontaseikkailut suoraan alta tai katso lisää:
www.saimaacanoeing.fi

info@saimaacanoeing.fi
+358 50 5487653