Saunaelämyksiä Sahanlahdessa

Jääsauna

Tämä on koettava! Jääsaunan löylyt ovat ainutlaatuinen elämys – lempeän kosteaa ja samalla kipakan kuumaa.

Sahanlahden isäntä Janne apureineen rakentaa joka talvi sään salliessa elämyksellisen jääsaunan Sahanlahden rantaan.
Saunavuoroon sisältyvät myös saunarakennus Artturin pukuhuone ja pesutilat sekä sähkösauna, jossa voi löylytellä vuoroin jääsaunan kanssa. Rohkeimmat pääsevät pulahtamaan avannossa.

Sauna on löylyvalmiina kevättalvella, kun jäätilanne sallii saunan rakentamisen. Jääsauna on käytössä niin pitkään kuin pakkaset sallivat.
Löylyihin mahtuu kerralla 4-6 hlöä. Hinta 95 € / 1h vuoro.
Hinta sisältää: Saunat valmiiksi lämmitettyinä. Jääsaunan löylyt tunniksi ja alkuopastuksen.
Sähkösauna, pukuhuone ja pesutila. Pefletit ja virkistävä vesi saunajuomana. Avanto ja pesuaineet.
Lisätiedot & varaukset p. 040 7799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Lue lisää ja varaa oma jääsaunaelämys: https://sahanlahtiresort.fi/component/jaasauna/

Sydämellistä saunomista Niskalammella

Niskalammen tunnelmallinen rantasauna on perinteinen punahirsinen, puilla lämpiävä sauna, jossa on vanhanajan tyyliin patavesi. Saunalla on aina talvisin avanto. Sauna on siitä erikoinen, että terassilta pääsee portaita pitkin suoraan järveen.

Hinta: 50 € / saunavuoro talvikausi (1-5 henkilölle sopiva)

Hintaan sisältyy: 1h 20min saunavuoro. Sauna ja pesuvesi on lämmitetty valmiiksi. Pefletit. Raikasta vettä juotavaksi. Pesuaineet ja avanto.

Artturin iso sauna ja paljut

Sahanlahden Artturi-saunarakennuksen isossa saunassa on hyvät leppoisat löylyt. Saimaan puoleisella terassilla on myös kaksi paljua. Varaa nyt sauna ja yksi palju erikoishintaan! Rannassa on myös avanto.

Hinta: 180 € yhteishinta (1-10 henkilölle)

Hintaan sisältyy: Valmiiksi lämmitetty iso sauna puku- ja pesuhuoneineen. Valmiiksi lämmitetty palju 1 kpl. Raikasta vettä juotavaksi. Pefletit ja avanto.

Aidon savusaunan perinteiset löylyt

Saunarakennus Artturissa on myös tunnelmallinen savusauna, jonka lauteilla voi kokea ikiaikaista levollisuutta. Savusauna lämpenee ympäri vuoden ja on mukava lisä yrityksesi yön yli kokouksiin tai kaveriporukan illanviettoon.

Savusaunan lisäksi voitte vuokrata terassilla olevat kylpytynnyrit yksityiskäyttöönne.

Saunan lisäksi käytössäsi on suihku ja pukutila. Voit varata Artturin modernin oleskelutilan myös käyttöösi, jonka varusteluun kuuluu juomakaappi, takka, videotykki, karaokelaitteet ja pöytä- ja tuoliryhmä.

Koko kansan saunapäivä 25.02. ja 18.3. klo 12-18

Sahanlahden saunapäivissä saunotaan kaikissa saunoissa ja nautitaan kylpytynnyreiden lämmöstä sekä Saimaan ja Niskalammen vilvoittavasta vedestä.

Saunapäivänä Sahanlahden saunat; savusauna, sähkösauna, Niskalammen puulämmitteinen rantasauna, telttasauna, jääsauna (säävaraus) ja kaksi kylpytynnyriä ovat lämpiminä koko päivän ja vastaanottavat saunojia suojiinsa. Yhdellä saunarannekkeella pääset kokemaan monet löylyt! Tarjolla on virkistäviä juomia ja avotuliravintola Pajapirtti palvelee koko päivän saunomisen ohella voi piipahtaa nauttimassa purtavaa ja juotavaa.

Saunaranneke 32 € / henkilö. Ota uikkarit ja pyyhe mukaan! Saunat ovat yhteissaunoja.
Toivomme etukäteen rannekevarauksia, jotta osaamme kontrolloida saunojien määrää, sillä tilaa on rajoitetusti. Varaukset p. 0105083500 tai sales@sahanlahtiresort.fi

https://sahanlahtiresort.fi/component/koko-kansan-saunapaiva/

 

Lisätiedot ja varaukset:

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830
52200 Puumala
+358 40 779 9896
sales@sahanlahtiresort.fi
www.sahanlahtiresort.fi