Piilopirttiin Okkolan Lomamökeille

Tule nauttimaan autuaasta joutenolosta mökille Puumalan Niinisaareen!

Okkolassa jokainen mökki on omassa rauhassaan Saimaan rannalla. Mökit on hyvin varusteltuja ja oma puulämmitteinen sauna kuuluu asiaan.

Mökkien koko vaihtelee kolmen hengen pikkumökistä kahdeksan hengen huvilaan. Kaikissa mökeissä on takka, liesi, jääkaappi, astiat, peitteet, sauna ja soutuvene. Kesälomailun lisäksi löydät meiltä loistavat puitteet myös tunnelmallisiin syys-, talvi- ja kevätlomiin. Voit päättää lomasi pituuden vapaasti, sillä vuokraamme mökkejä ja huviloita aina yhdestä vuorokaudesta kuukausiksi. Yksilölliset vuokramökit ja -huvilat on ripoteltu Saimaan lahdelmiin ja niemiin niin, että niistä jokainen on omassa rauhassaan omalla rannallaan.

Niinisaaressa olet rauhaisan Saimaan talven ihmemaan äärellä. Liehtalanniemen ja oma METSO hyvinvointipolku ovat parhaimmillaan syksyllä. Suositulle Puumalan Norppapolulle on vajaan 15 minuutin matka autolla. Talvella voit bongata Saimaa Geopark-kohteita, lumikenkäillä, rauhoittua metsässä tai potkukelkkailla. Katso myös varattavat ohjelmapalvelut sivun alareunasta.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita mukaan ilman lisämaksua.
Potkukelkka odottaa valmiina mökin pihalla.

Hinta alkaen 148 euroa/vrk.

Varaa alta Visit Puumalan verkkokaupasta, sivuiltamme, 0500 259 378 tai paula@okkola.fi
www.okkola.fi