Täydennä osaamistasi

Monen työpaikan tiimissä on tilaa sekä kokeneille konkareille että innokkaille aloittelijoille. Nyt voit työllistyä Puumalaan myös oppisopimuksella! Jos olet uusi alalla, saatat tarvita lisää ammattiosaamista tai hygienia/alkoholipassin. Kun haet kesätöitä hyvissä ajoin ja teet työsopimuksen heti, kun tulet valituksi, ehdit vielä täydentää osaamistasi ennen töiden alkua.

Kokeneemmille tekijöille tai Puumalaan yrittäjäksi aikovillekin lisäkouluttautumisesta voi olla hyötyä. Tässä vinkkejä muutamista koulutuksista, jotka ehdit suorittaa ennen kesää.

 

Kesäksi töihin JA opiskelemaan?
Haluatko saada kesäksi työpaikan ja suorittaa samalla opintojen osia? Nyt voit saada molemmat oppisopimuskoulutuksen avulla. Voit aloittaa verkko-opinnoilla kevään aikana, osallistua lähiopetusjaksoon touko-kesäkuussa ja olla töissä Puumalassa oppisopimuksella koko kesän. Koulutuksessa suoritat matkailu- ja ravintola-alan perustutkinnon tutkinnon osia. Hankit alan tuotetietoutta ja opit tapoja toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ammattitaitoisesti. Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassi. Lue lisää koulutuksesta Samiedun sivuilla!

 

 

Hygieniapassikoulutus ja -koe Puumalassa 6.4.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu kansalaisopistolle.

Jos et pääse Puumalan tilaisuuteen, täältä löydät hygieniapassin ja anniskelupassin tilaisuudet valtakunnallisesta hausta. Lähimpiä kaupunkeja ovat Mikkeli, Savonlinna, Imatra ja Lappeenranta.

 

Puumalassa on myös paljon käyttöä kattavalla paikallistietämyksellä!
Sitä kartutat parhaiten tutustumalla etukäteen Visit Puumalan ja Puumalan kunnan sivuihin.
Kun tunnet paikkakunnan palvelut, nähtävyydet ja luontokohteet, saat itsekin kesästä enemmän irti!