Täydennä osaamistasi

Monen työpaikan tiimissä on tilaa sekä kokeneille konkareille että innokkaille aloittelijoille. Kun haet kesätöitä nyt hyvissä ajoin ja teet työsopimuksen heti, kun tulet valituksi, ehdit vielä täydentää osaamistasi ennen töiden alkua. Jos olet uusi alalla, saatat tarvita lisää ammattiosaamista tai hygienia/alkoholipassin. Kokeneemmille tekijöille ja Puumalaan yrittäjäksi aikoville kouluttautumisesta voi olla hyötyä. Tässä vinkkejä myös muutamista työvoimakoulutuksista, jotka ehdit suorittaa hyvin ennen kesää.

 

Kevytyrittäjyyden verkkokoulutus Etelä-Savossa
Kiinnostuitko Saimaa Coopin osuuskuntamuotoisesta toiminnasta? Onko yrittäjyys tai itsensä työllistäminen ollut muutenkin mielessä? Jos kaipaat apua oman unelmasi toteuttamisessa, tämä koulutus voi selkeyttää ajatuksiasi. Opit tunnistamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, tutustut kevytyrittäjyyden eri muotoihin (osuuskunta, laskutuspalvelut ja freelancer -työ) ja pääset tarpeellisten laskemien makuun.
Haku päättyy 14.01.2022. Lue lisää.

Aloittavan yrittäjän tehopaketti
Jäivätkö Puumalan uutta vetäjää etsivät kohteet pyörimään mieleesi? Selvitä mahdollisuutesi! Tämä koulutus on tarkoitettu yrittäjiksi aikoville, joilla on alustava liikeidea. Koulutuksen aikana teet itsesi näköisen liiketoimintasuunnitelman ja saat henkilökohtaista ohjausta juuri oman ideasi edistämiseksi.
Haku päättyy 28.01.2022. Lue lisää.

Liiku ja työllisty matkailualalle (28.2.-24.5.2022)
Oletko kiinnostunut monipuolisista työtehtävät värikkäässä työympäristössä? Pidätkö vaihtelusta? Ehkä jatkossa työskentelet kesät Saimaalta ja talvella Lapissa! Tämä koulutus tähtää nopeaan ja ympärivuotiseen työllistymiseen liikkuvassa työssä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Saat hyvät perustiedot monipaikkaisesta työstä käytännössä ja ammatillisia valmiuksia työskennellä alalla. Koulutus järjestetään Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.
Haku päättyy 13.2.2022. Lue lisää.

Kaikki Etelä-Savon työvoimakoulutukset löydät täältä.

 

Hygieniapassikoulutus ja -koe Puumalassa 14.5.2022. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Anniskelupassikurssi Puumalassa (ajankohta julkaistaan keväällä 2022) tulossa Puumalan kansalaisopistolla alkukesästä.

Jos et pääse Puumalan tilaisuuteen, täältä löydät hygieniapassin ja anniskelupassin tilaisuudet valtakunnallisesta hausta. Lähimpiä kaupunkeja ovat Mikkeli, Savonlinna, Imatra ja Lappeenranta.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi Puumalassa 8.–24.4.2022. Lue lisää ja ilmoittaudu viikonloppukurssille (pe-su).