Sale Puumala

Haemme kesätyöhön myyjiä Sale Puumalaan, Saimaan rannalle.

Sale Puumalassa kesätyö on aidosti vaihtelevaa ja monipuolista – päiväsi eivät taatusti ole samanlaisia. Mahtavien työkavereiden kanssa työvuoroissa on hyvä tekemisen meininki. Me opastamme työtehtäviin yksin ei tarvitse töitä tehdä!

Arvostamme iloista mieltä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Ripeä työskentelyote ja halu ottaa vastuuta ovat työtehtävissämme menestymisen edellytyksiä. Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta työtä, asiakkaita ja työkavereita kohtaan. Työskentely Sale Puumalassa on vuorotyötä, joten työvuorot ovat vaihtelevasti aamu-, väli-, ja iltavuoroja. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesä-elokuun ajalle. Työtunnit keskimäärin 25 h/viikossa.

Tarjoamme luotettavan kesätyöpaikan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon loistavilla henkilöstöeduilla. Me toimimme vastuullisesti ja huolehdimme työntekijöistämme aidosti.

Haku on avoinna 30.4.2022 saakka. Hakemus kannattaa laittaa jo pian sillä aloitamme haastattelut ja palkkaamme kesätyöntekijöitä jo hakuajalla.

Lisätietoja Sale Puumalan kesätyöpaikoista antaa myymäläpäällikkö Aulikki Lampinen puh. 010 764 0701 (0,0835 e/puhelu + 0,1209 e/min) tai aulikki.lampinen@sok.fi

Täytä hakulomake S-ryhmän sivuilla.