Pistohiekka

Keskellä upeinta Saimaata sijaitsee Pistohiekka – tulevaisuuden matkailualue.

Legendaarisen matkailukohteen historiassa kääntyy nyt uusi luku! Ensimmäiset uudet majoitustilat sekä sauna- ja ravintolamaailma päästään ottamaan käyttöön kesäkuussa 2022. Pistohiekka ja Lietvesi ovat Saimaa Geopark-kohteita. Alue on toiminut vapaana retkeilykohteena viime vuodet, ja siellä on järjestetty mm. leiri 1800 partiolaiselle. Viereinen Lietveden maisematie on Suomen kauneimpia. Sijainti suositun Puumalan saaristoreitin varrella tarjoaa tuhansille pyöräilijöille huikeita maisemia ja virkistävän taukopaikan Pistohiekalla. Luonnonhiekkarannalla voi kahlata jopa 40-100 m ja rantatörmällä odottavat pirteät pukukopit kauniiden mäntyjen lomassa.

Kesällä 2022 avautuvat alueen uudet palvelut!

Pistohiekka Sauna Oy on sauna-, ravintola- ja majoituspalveluja tarjoava tuore yritys, joka rakentaa alueen kärkeen rantaravintolan sekä saunamaailman. Rakennukset edustavat korkean luokan arkkitehtuuria ja laadukasta rakentamista. Saunan ja ravintolan tuntumaan rakentuu mökkejä, joihin tulee ensimmäiseksi kesäksi majoitustilaa 20-40 hengelle. Tarkoitus on tuottaa palveluja myös karavaanareille, veneilijöille ja pyöräilijöille, joita alueella liikkuu runsaasti. Pistohiekasta muodostuu vetovoimainen luontomatkailun tukikohta ja kesäparatiisi, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja.

Pistohiekka on erityisesti kesäaikaan oikea unelmien paikka tehdä työtä. Ympärillä on rentoja, kiireettömiä ihmisiä sekä Saimaan upeat maisemat. Tästä mukavampaa työympäristöä tuskin voi kuvitella. Tarvittaessa voimme järjestää työntekijälle myös majoituksen.

Pistohiekan uuteen matkailukeskukseen etsitään kesälle 2022 henkilökuntaa:

KOKKEJA (avoinna 5 paikkaa)

TARJOILIJOITA (avoinna 12 paikkaa)

PUHTAANAPITOON & VASTAANOTTOON

Työt sijoittuvat touko-syyskuun väliselle ajalle.

Hakemukset ja lisätietoja: Jarmo Valto (Pistohiekka Sauna Oy), p. 0400 292 065, invest@himala.fi

Lue lisää alueesta: www.uusipistohiekka.fi

Ps. Samiedu tarjoaa mahdollisuutta tulla meille kesätöihin myös oppisopimuksella. Jos oppisopimus kiinnostaa, mainitse se hakemuksessasi. Lisätietoa Samiedun sivuilla.