Ota ohjat omiin käsiisi!

Kutsuuko sinua elämäntapa, jossa työlle on tarjolla myös luonnonläheinen vastavoima? Olisiko aika olla oman itsensä herra?

Puumalan keskustassa, kävelymatkan päässä vilkkaasta satamasta, uutta vetäjää odottavat hyvillä liikepaikoilla sijaitsevat yritykset ja/tai kiinteistöt. Onko joku näistä sinun uusi suuntasi? Jos kiinnostuit, tarjoamme sinulle vuoronvaihtoa:

 

HOTELLI VENESATAMASSA
Puumalan satamarannassa sijaitseva entinen meijeri on nähnyt Saimaan veden ja matkailijoiden virran. Paikka tunnetaan myös Puumalanrantana ja sijaitsee omarantaisella tontilla aivan Puumalan sillan kupeessa. Vuodesta 2007 hotellina toiminut ainutlaatuinen rakennus sijaitsee kävelyetäisyydellä kaikesta. Tähän hotelliin asiakkaasi voivat tulla veneellä suoraan pihaan. Lue lisää! 

 

PUBIVISOISTA TUNNETTU RAVINTOLA
Puumalalaisten ja lähialueen kesäasukkaiden olohuoneena tunnettu Ravintola Virta hakee uutta yrittäjää/yrittäjäpariskuntaa. Ravintola sijaitsee aivan Puumalan keskustassa ja on tunnettu niin pizzoistaan kuin pubivisoistaan. Lue lisää!

 

TUNNETTU KANGASKAUPPA
Löytöluhti on Puumalan asukkaiden ja lomailijoiden luottopaikka. Vilkas mökki- ja lomaseutu luo kangaskaupalle kaupungin kaupoista poikkeavat sesongit, joka tarjoaa uudelle vetäjällä hienoja mahdollisuuksia. Monipuolinen tuotetarjonta kattaa puku-, sisustus- ja yleiskankaita ja lankoja sekä ompelu- ja käsityö- ja sisustustarvikkeita. Jos sinulla on ompelu- tai käsityöalan koulutus ja haluat jakaa osaamistasi monella eri tavalla, tässä on tilaisuutesi! Lue lisää!

 

KODINKONE- JA KALASTUSTARVIKELIIKE
Konepiste on palvellut puumalalaisia ja vapaa-ajan asukkaita jo vuodesta 1986 lähtien. Pääkadulla sijaitseva liikekiinteistö mahdollistaa hyvän näkyvyyden. Kiinteistö sopii hyvin myös muuhun toimintaan tai toimialapainotuksen vaihtoon, jos kodintekniikka ei ole sinun juttusi. Ehkä oletkin Saimaan Gibraltariksi kutsutun Puumalan uuden kalastustarvikeliikkeen vetäjä? Lue lisää!

 

 

Lisätietoja antavat myytävien yritysten tiedoissa mainitut henkilöt.

Pitkän uran yrittäjänä tehneet saattavat sinua matkasi alussa.

Apunasi yrityksen perustamisessa ja yrityskaupoissa ovat Mikkelin kehitysyhtiö Miksein asiantuntijat.
Jätä viesti niin sinulle soitetaan!

Neuvonta yrityskauppatilanteessa

Yrityksen perustamisneuvonta

Ota ohjat omiin käsiin ja muuta Saimaan rannalle!

 

Puumalan kunnasta yrittäjyyteen liittyvissä ideoissa voit ottaa yhteyttä:

Tuija Valkeapää, nuorisoyrityskehittäjä, tuija.valkeapaa@puumala.fi puh 050 477 3389

Heikki Pietarinen, elinkeinokehittäjä,  heikki.pietarinen@puumala.fi puh. 050 465 7977

Puumalan yritystoiminta on vireää, Saimaan alueen vetovoima kasvussa ja yrityksillä on innostavia kehittämistoimenpiteitä vireillä. Yritysbarometrin mukaan Puumala on Etelä-Savon yrittäjäystävällisin kunta! Saaristokunnat Puumala ja Sulkava panostavat jatkossa elinkeinoelämän kasvu- ja yhteistyömahdollisuuksiin entistä vahvemmin mm. yhteisen elinkeinokehittäjän avulla. Saaristokuntien toimialarakenne on monipuolinen ja yrityksiä näiden kahden kunnan alueella on noin 500.