Ota ohjat omiin käsiisi!

Olisiko aika olla oman itsensä herra?
Puumalan keskustassa, kävelymatkan päässä vilkkaasta satamasta, uutta vetäjää odottavat hyvillä liikepaikoilla sijaitsevat yritykset ja/tai kiinteistöt.

Onko joku näistä sinun uusi suuntasi?
Jos kiinnostuit, tarjoamme sinulle vuoronvaihtoa:

 

HOTELLI VENESATAMASSA
Puumalan satamarannassa sijaitseva entinen meijeri on nähnyt Saimaan veden ja matkailijoiden virran. Paikka tunnetaan myös Puumalanrantana ja sijaitsee omarantaisella tontilla aivan Puumalan sillan kupeessa. Vuodesta 2007 hotellina toiminut ainutlaatuinen rakennus sijaitsee kävelyetäisyydellä kaikesta. Tähän hotelliin asiakkaasi voivat tulla veneellä suoraan pihaan. Lue lisää! 

PUBIVISOISTA TUNNETTU RAVINTOLA
Puumalalaisten ja lähialueen kesäasukkaiden olohuoneena tunnettu Ravintola Virta hakee uutta yrittäjää/yrittäjäpariskuntaa. Ravintola sijaitsee aivan Puumalan keskustassa ja on tunnettu niin pizzoistaan kuin pubivisoistaan. Lue lisää!

TUNNETTU KANGASKAUPPA
Löytöluhti on Puumalan asukkaiden ja lomailijoiden luottopaikka. Vilkas mökki- ja lomaseutu luo kangaskaupalle kaupungin kaupoista poikkeavat sesongit, joka tarjoaa uudelle vetäjällä hienoja mahdollisuuksia. Monipuolinen tuotetarjonta kattaa puku-, sisustus- ja yleiskankaita ja lankoja sekä ompelu- ja käsityö- ja sisustustarvikkeita. Jos sinulla on ompelu- tai käsityöalan koulutus ja haluat jakaa osaamistasi monella eri tavalla, tässä on tilaisuutesi! Lue lisää!

KODINKONE- JA KALASTUSTARVIKELIIKE
Konepiste on palvellut puumalalaisia ja vapaa-ajan asukkaita jo vuodesta 1986 lähtien. Pääkadulla sijaitseva liikekiinteistö mahdollistaa hyvän näkyvyyden. Kiinteistö sopii hyvin myös muuhun toimintaan tai toimialapainotuksen vaihtoon, jos kodintekniikka ei ole sinun juttusi. Ehkä oletkin Saimaan Gibraltariksi kutsutun Puumalan uuden kalastustarvikeliikkeen vetäjä? Lue lisää!

PARTURI-KAMPAAMO
Erinomaisella paikalla Puumalan keskustassa sijaitseva vakiintuneen asiakaskunnan omaava Parturi-Kampaamo etsii Puumalaisten ja vapaa-ajan asukkaille uutta hiusalan palvelun tuottajaa! Nykyinen yrittäjä on jäämässä eläkkeelle yli 20 vuoden palvelun jälkeen. Liike toimii kunnan vuokratiloissa. Asiakkaita on riittänyt hyvin heti avaamisesta 7.5.2001 alkaen. Liikkeessä on 2 kampaamotuolia ja 1 pesupaikka. Kaikki on valmiina. Ja työt voi aloittaa heti. Lue lisää!

PISTOHIEKKA
Keskellä Saimaa Geoparkia sijaitsee Pistohiekka, tulevaisuuden matkailualue. Alue on yhteensä noin 39 hehtaaria ja rakennusoikeutta on 20 300 kerrosneliömetriä. Ensimmäiset uudet majoitustilat sekä sauna- ja ravintolamaailma otetaan käyttöön kesällä 2022. Lisäksi Puumalan kunta investoi uuteen vierasvenelaituriin. Puumalan kunta ja Metsähallitus etsivät Pistohiekan alueelle sijoittajia ja operaattoreita. Alue mahdollistaa majoitus-, ravintola- ja kokoustilojen rakentamisen. Haussa on toimijoita, jotka pystyvät hyödyntämään ja kunnioittamaan alueen ainutlaatuisia luontoarvoja ja kulttuuriperintöä. Puumalan vireän matkailusektorin ja ihanteellisen sijaintinsa ansiosta Pistohiekka on suosittu vierailukohde jo tälläkin hetkellä, ja asiakasvirtoja on hyödynnettävissä. Lue lisää!

 

Jos kiinnostuit, lisätietoja antavat ilmoitusten tiedoissa mainitut henkilöt. Pitkän uran yrittäjänä tehneet tarvittaessa auttavat sinua matkasi alussa.

Apunasi yrityksen perustamisessa ja yrityskaupoissa ovat myös Mikkelin kehitysyhtiö Miksein asiantuntijat. Jätä viesti niin sinulle soitetaan!

Neuvonta yrityskauppatilanteessa

Yrityksen perustamisneuvonta


Ota ohjat omiin käsiin ja ryhdy yrittäjäksi Saimaan rannalle!

Puumalan kunnasta yrittäjyyteen liittyvissä ideoissa voit ottaa yhteyttä:
Tuija Valkeapää, nuorisoyrityskehittäjä, tuija.valkeapaa@puumala.fi puh 050 477 3389
Mirjami Laitinen, elinkeinokehittäjä,  mirjami.laitinen@puumala.fi puh. 050 465 7977

Puumalan yritystoiminta on vireää, Saimaan alueen vetovoima kasvussa ja yrityksillä on innostavia kehittämistoimenpiteitä vireillä. Yritysbarometrin mukaan Puumala on Etelä-Savon yrittäjäystävällisin kunta! Saaristokunnat Puumala ja Sulkava panostavat jatkossa elinkeinoelämän kasvu- ja yhteistyömahdollisuuksiin entistä vahvemmin mm. yhteisen elinkeinokehittäjän avulla. Saaristokuntien toimialarakenne on monipuolinen ja yrityksiä näiden kahden kunnan alueella on noin 500.