Ravintola Niinipuu

Ravintola Niinipuu Okkolan pihapiirin kivinavetassa tarjoaa suomalaista lähiruokaa. Sesongista ja saaliista riippuen tarjoamme esimerkiksi edellisyönä Saimaasta nuotalla vedettyjä muikkuja taiNiinisaaresta itse poimittuja kantarellejä. Erikoisuutemme on lankkulohi ja mustikkakukko. Kesäsunnuntaisin tarjoillaan Niinipuun Vintissä Emännän pitopöytä. Laivalaituri on Hätinvirran varrella.

Hungry for Finland – ruokamatkailukilpailun arviointiraati on palkinnut ravintola Niinipuun Vuoden 2019 merkittävä matkailuteko -tunnustuksella. Palkinto annettiin Emännän piirakkapaja -nimisestä ruokamatkailutuotteesta. Linkki kilpailuvideoon tässä.

METSO-hyvinvointipolku (1,5 km) on viitoitettu metsäpolku omatoimiseen kävelyyn ja hiljentymiseen. Sen tarkoituksena on tutustuttaa metsän monimuotoisuuteen ja antaa pientä esimakua siitä, kuinka metsä voi vaikuttaa hyvinvointiin. Hyvinvointipolulla on kyltein osoitettu toiminnallisia/historiallisia pysähtymispaikkoja. Hyvinvointipolun karttoja löytyy vapaasti otettavaksi Okkolan lomamökkien ilmoitustaulun luona olevasta postilaatikosta. Hyvinvointipolku alkaa Okkolan pihapiiristä, ravintola Niinipuun kulmalta.

Hinta: Omatoimisesti kierrettäessä polku on ilmainen.

Polun pituus: noin 1,5 kilometriä.

Mitä tarvitset polulla kiertämiseen: säänmukaisen vaatetuksen.

Kesto: omatoimisesti kierrettäessä polulle kannattaa varata aikaa hiukan alle tunti.

Polku on enimmäkseen hyväpohjaista tasamaata mutta se ei ole täysin esteetön.

Ylössaarentie 35, Niinisaari
p. 0500 259 378
www.okkola.fi