Pistohiekan ravintola

Lietveden rantakallioiden välissä sijaitsee Pistohiekan uusi keskipiste, Ravintola Pistohiekka.

Rantaravintola tarjoilee kesäisin aamusta pitkälle iltaan maukasta lähiruokaa, kahvia, välipalaa ja virvokkeita. Talvikaudella ravintola palvelee valittuina ajankohtina ja tilauksesta ryhmiä. Paikalla yöpyville tarjoillaan myös aamiaista. Ravintolasta ja ravintolan laajoilta terasseilta on upeat näkymät Saimaalle, joten siellä on mukava nauttia laadukkaasta ruoasta ja viettää aikaa luontoaktiviteettien ohessa. Voit siis tulla syömään, kahville, virvokkeille tai vain nauttimaan upeasta ympäristöstä.

Ravintolassa voi syödä sisätiloissa tai rantaterassilla. Valitsetpa kumman vaihtoehdon tahansa, voit katsella Saimaan upeita maisemia, sillä ravintolan järven puolen seinät ovat kokonaan lasia. Pistohiekka Resort on tunnettu laadukkaasta kotimaisesta puuarkkitehturistaan.

Ravintola hyödyntää laajasti lähiympäristön laadukkaita, puhtaita ja maukkaita raaka-aineita, joista keittiömme valmistaa herkullisia aterioita. Voit myös nauttia rantaterassilla pizzaa ja burgereita, joissa myös on vahva paikallinen leima.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Uusi Pistohiekan matkailualue on avattu vuonna 2022 ja alueen palvelutarjonta laajenee kesälle 2023.

Pistohiekka Resort
Pistohiekan raitti 33
52200 Puumala
040 724 3896  
info@pistohiekka.fi
www.pistohiekka.fi/ravintola/