Nestorin lettubaari ja ruokapalvelut

Tule maistamaan rapeita lettuja Saimaan rannalle Lintusaloon suosittujen pyöräreittien lauttarantaan. Nestorinrannasta saat myös aamiaiset, illalliset ja – kakut, kunhan muistat varata ne hyvissä ajoin.
Nestorin lettubaari on avoinna lähes koko kesän joka päivä. Baariin löydät veneellä Saimaan Vetojaon väylän varrelta tai maanteitse saaristotietä pitkin seuraamalla ensin Lintusalon ja sitten Nestorinrannan viittoja. Myös Puumalan saaristoreitin opasteet johtavat perille.
Lettubaarista saat lettuja suolaisin ja makein täyttein, kahvia, teetä, virvokkeita ja jäätelöä. Baarissa on myös A-oikeudet. Lettubaarin edustalla pyörälauttojen laiturin kupeessa Nestorin pronssipatsas soittaa viulua pronssiselle norpalle.

Mäellä Nestorin navettakahvilasta tai Nestorinrannan verkkokaupasta voit varata aamiaisen, illallisen, kotaillallisen tai tilata kakun. Navetan aamiaisia ja illallisia valmistetaan 1.5. – 30.9., kotaillallisia ja kakkuja ympäri vuoden. Aamiaisaika on klo 8-10 ja illallisaika klo 18-20. Rannalla lähellä lettubaaria ja tilaussaunaa sijaitsevan kodan illallisista sovitaan aika erikseen.
Navettakahvila sijaitsee 900 metriä rannasta mäellä Nestorinrannan päärakennuksessa, entisessä kivinavetassa. Nestorinrannan opasteita seuraamalla pääset perille.

Yhteystiedot
Lintusalontie 1661 A ja B, 52200 Puumala
040 510 6208
info@nestorinranta.fi
www.nestorinranta.fi