Sahanlahti Resort

Sahanlahti tarjoaa persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja perinteikkäässä sahan ja kosken ympärille rakentuneessa kylässä. Majoitu mukavasti Väentupa-järvenrantahotellissa, nauti luonnosta ja omasta rauhastasi moderneissa villoissa tai koe kesäyön taikaa perinteikkäässä aittamajoituksessa. Sahanlahdessa voi majoittua yhteensä liki 60 henkeä. Uusimmat majoitusvaihtoehdot ovat 2022 entisöity tunnelmallinen työläisperheen Jallu-tupa sekä kesällä 2023 valmistuvat upeat Elsanrannan villat.

Lisäksi järjestyy myös majoitus 30 hengelle paritalohuviloissa ja rantatalohuoneistoissa lyhyen matkan päässä Kuoreksenniemessä.

Voit myös ottaa kurssin kohti vierasvenesatamaamme tai suunnata asuntoautosi tai -vaunusi pienelle caravan-alueellemme. Majoitustilamme on rakennettu vanhan Sahanlahden henkeä kunnioittaen ja ne on nimetty sahan entisten asukkaiden mukaan.  Villa-, hotelli- ja aittamajoituksen hinnat sisältävät hotelliaamiaisen, vuodevaatteet pedattuna sekä loppusiivouksen. Talvikaudella villamajoitus ei sisällä aamiaista.

Sahanlahdessa on yhteensä 3 artesaaniravintolaa - Koskivahti hulppeilla terassimaisemilla, Rantamakasiini kesäisin veden äärellä ja tunnelmallinen avotuliravintola-pitseria Pajapirtti. Elämyksiä tarjoavat Niskalammen rantasauna, savusauna, Artturin sauna ja paljut sekä talvisin jääsauna. Lomatekemistä löytyy paljon, ja täältä on helppo suunnata vaikkapa polkemaan Puumalan saaristoreitille. Sahanlahti on myös upea paikka juhlien järjestämiseen.

Katso lisätiedot ja ajankohtaiset tarjoukset sivuiltamme!

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830 52200 Puumala
0407799896
sales@sahanlahtiresort.fi
www.sahanlahtiresort.fi

Ps. samalla reissulla voit kokeilla muitakin aktiviteetteja Sahanlahdessa, lue lisää ja varaa: