Kuoreksenniemen villat & rantatalo

Kuoreksenniemen villat ja Rantatalon huoneistot sijaitsevat 8,5 km päässä Puumalan keskustasta sekä 1,8 km päässä Sahanlahti Resortista, jossa sijaitsee vastaanotto. Kävellen Sahanlahden artesaaniravintoloihin ja muihin lähipalveluihin on metsäpolkua pitkin matkaa vain 1 km tai Kuoreksenniemen laiturista veneellä vielä vähemmän.

Villat ovat paritaloja, joista on näkymä rantakoivikon läpi Saimaalle ja oma tilava terassi omassa rauhassaan sekä iso saunaosasto. Villoissa (3 kpl x 6 hlö) on kolme 2 hengen makuuhuonetta, avara keittiö-olohuone, kodinhoitohuone sekä 2 wc:tä ja suihkua. Hyvä suunnittelu ja arkkitehtuuri takaavat jokaiselle oman, rauhaisan takapihan – täällä saa olla omissa oloissaan sekä nauttia lomasta ja luonnonrauhasta. Etäisyys rantaan on n. 150 m, missä rantapäivän viettoon kutsuu Saimaan Kuhalahden hieno ja matala hiekkaranta.

Rantatalon rivitalohuoneistot ovat suihkullisia yksiöitä (2 kpl x 2 hlö) tai kaksio (2 hlö + 2 vuodesohvalla) aivan Saimaan äärellä Kuoreksenniemen rannassa. Terassilla voi ihailla kuikan lipuvan kohti Sahanlahtea, ja talvella pääset jäälle retkeilemään suoraan talon edestä.

Lisätiedot ja varaukset:

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830

www.sahanlahtiresort.fi/kuoreksenniemi
sales@sahanlahtiresort.fi

P. 040 7799 896

Sahanlahdesta löydät monipuoliset palvelut ja aktiviteetteja.
Elämyksiä voit varata myös suoraan verkkokaupastamme: