Mannilanniemi

Mannilanniemi on rauhallinen ja luonnonkaunis mökkikylä juhlatiloineen Puumalassa, kuvankauniilla Saimaan rannalla.

Vuokramökit:

Vuonna 2010/2020 remontoidut pyöröhirsiset mökit ovat suuruudeltaan 55 m2. Vuokrakäytössä omarantaisia mökkejä on kolme ja rantamaisemalla kaksi mökkiä. Mökeissä on tupa (keittiö, ruokapöytä, kulmasohva, TV Harman Kardon -äänentoistolla) ja kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi vuodetta. Hyvät löylyt takaa Harvian Cilindro-sähkökiuas. Majoittujia mökkeihin mahtuu mukavasti 4+2 henkeä.

Villa Mannilanniemi:

Tyylikäs pyöröhirsihuvila upeassa niemenkärjessä Saimaan rannalla. Huvilassa on peräti 200 m2, josta olohuone tuo käyttöösi huikeat 86 neliötä avaraa ja korkeaa tilaa. Olohuoneen ikkunoista avautuu upea Saimaan järvimaisema kolmeen suuntaan.

Huvilassa on olohuoneen lisäksi moderni avokeittiö ja kolme makuuhuonetta (1*parivuode, yhdistettävät erillisvuoteet sekä erillisvuoteet). Sauna tarjoaa makoisat löylyt (Harvia Legend -sähkökiuas, 250kg kiviä) ja hiet voit huuhdella sadesuihkuilla. Huvilassa on terassit kolmeen ilmansuuntaan, joten voit nauttia auringosta aamusta iltaan. Omaa rantaviivaa on hulppeat 300 metriä ja aivan rannan tuntumasta löydät myös kesäkeittiön grilli-iltoja varten. Omalta laiturilta pulahdat auringonpaisteessa uinnille Saimaan puhtaaseen ja kirkkaaseen veteen. Iltaisin voi soudella auringonlaskua katsellen.

Lisää nukkumatilaa saa tarvittaessa 55-neliöisestä kahden makuuhuoneen vierasmökistä, joka on varustettu mukavuuksilla; keittiö, sauna ja pesuhuone, erillinen wc sekä tilava päivä-/ilta-aurinkoinen terassi. Vierasmökki on varattavissa vain huvilan vuokrauksen yhteydessä.

Voit myös saapua isommallakin veneellä, sillä tontilta löytyy oma laivalaituri (vain yksityiskäytössä)!

Aktiviteetit:

Mannilanniemestä löydät tenniskentän (pinta uusittu hiekkatekonurmelle v. 2022), minigolfin, frisbeegolf-radan sekä leikkipaikan lapsille. Jokaisella mökillä on oma soutuvene. Uutta on vuokrattavat sup-laudat (mökkiläisille -50%).

Sulkavan soutujen reitti kulkee myös aivan vierestä.

Juhlatila:

Juhlatila on tunnelmallinen ja juhlava paikka niin häille, syntymäpäiville, yritystilaisuuksiin kuin muillekin tapahtumille. Juhlatilassa on paikat 50 hengelle ja tilan ammattikeittiö on vuokraajan catering-palvelun käytettävissä.

 

Tervetuloa Mannilanniemeen!

Seuraa meitä facebookissa.

 

Yhteystiedot

Mannilanniementie 169
52270 Ryhälä, Puumala

Mökkivaraukset: puhelimitse tai sähköpostitse
marko.viljanen@wilmagroup.fi
Puh.  041-5340051

www.mannilanniemi.com