Mannilanniemi

Mannilanniemi on rauhallinen ja luonnonkaunis lomakylä Puumalassa, kuvankauniin Saimaan maisemissa.

Meillä voit valita majoitukseen rantamökin, rinnemökin tai upean vanhan maalaistalon. Tilaa mökeissä on 4-6 hengelle ja vanhassa päärakennuksessa 8-10 hengelle. Voit tulla viikonlopuksi, viikoksi tai koko pitkäksi kesäksi.

Sekä viihtyisissä hirsimökeissä että idyllisessä vanhassa maalaistalossa on takka, sähköt, wc, tv, mikro, liesi, uuni, jääkaappi, astiat, leivänpaahdin, vuodevaatteet, hiustenkuivaaja ja oma sauna. Tunnelmaa saat sadepäivinä takan loimusta tai viilennystä kesäkuumalla ilmalämpöpumpun avulla. Myös grilli ja takkapuut kuuluvat varustukseen. Liinavaatteet voit tuoda itse tai tilata varauksen yhteydessä.

Maalaistalosta löytyy mm. avara tupa, keittiö, sauna ja edellisten mukavuuksien lisäksi myös tiski- ja pyykinpesukone. Rakennuksessa on erillinen makuuhuone sekä kaksi upeaa ”yksiötä” joissa oma wc ja suihku. Luksusta luonnon rauhassa!

Lemmikit ovat tervetulleita rinnemökkeihin ja kaikilla mökeillä on käytössään oma soutuvene. Halutessasi saunoa isommalla porukalla, voit varata erillisen rantasaunan.

Alue on upea 13 ha niemi, jossa on koko perheen luontopolku, hienot sienestys- ja marjastusalueet sekä puhtaat kalavedet. Pienemmät lapset voivat leikkiä kiipeilytelineissä ja isommat pelata veloituksetta tennistä, sulkapalloa tai lentopalloa. Tai haastaa mökkinaapurin minigolfiin. Kaikki varusteet löytyvät paikan päältä.

Jos penkkiurheilu on enemmän sinun lajisi, löydät aitiopaikan Sulkavan Soutujen seuraamiseen – reitti kulkee Mannilanniemen ohitse. Veneilijöiden lisäksi voit tyynenä kesäiltana nähdä myös saimaannorpan, sillä Mannilanniemen vesistö on norpan asuinaluetta.

Tervetuloa Mannilanniemeen!

Yhteystiedot

Mannilanniemi
Mannilanniementie 169, 52200 Puumala
Mökkivaraukset: nettimokki.com

asiakaspalvelu@wellbeing365.eu

Puh.  +358 400 517442
www.mannilanniemi.com