Kelluva majoituslautta Saimaalla

Tarjoamme elämyksellistä ja ekologista majoituspalvelua luonnon rauhassa. Nuku hyvät yöunet ja sauno kiire pois Uhkuan kelluvilla lautoilla Saimaan laineilla. Luonnonläheinen ja yksinkertainen mutta ylivoimaisen mukava majoituskokemus luo mahdollisuuden irrottautua arjesta ja antaa luonnon viedä. Tänne luonnon hiljaisuuteen ei kaupunkien valosaaste yllä ja ilma on raikasta hengittää. Kesäaikaan kulku lautalle tapahtuu vanhalla tervatulla soutuveneellä, joka kuljettaa majoittujat myös pienen matkan päähän saunalautan löylyihin. Majoituskontti on myös talviasuttava. Talviaikaan lautat on yhdistetty toisiinsa rannan tuntumaan.

MAJOITUKSEN HINTA 1 vrk 185 € / koko lautta

Majoituslautalla on parivuode (120 cm) ja kesäaikaan mahdollisuus varavuoteelle (1 hlö). Lisävuoteen hinta 30 €. Hinta sisältää tervetuliaisjuoman, saunavuoron lauttasaunalla (omatoiminen lämmitys) ja soutuveneen käytön vuokra-ajalla sulan veden aikaan.

Majoituslautalta löytyy ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineistö sekä kompostikäymälä. Lautalla ei ole sähköjä eikä juoksevaa vettä. Toimitamme lautalle juomaveden. Jos haluat nauttia Saimaan makuja voit tilata aamiais- ja illalliskorit toimitettuna lautalle. Aamiaiskorin hinta 40 € / 2hlö, illalliskori 60 € / 2 hlö. Meiltä saat vuokrattua myös avokanootteja ja lumikenkiä omatoimiseen retkeilyyn.

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ruokafilosofiaamme nettisivuillamme:

Yhteystiedot

Asta Aalto – Uhkua Oy

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631
asta@uhkua.fi

www.uhkua.fi

Varauslinkin takaa lisätietoja lautoista: https://www.airbnb.fi/rooms/669254814492716296