Saimaa Canoeing Services

Melontatukikohtamme Hanhiniitty sijaitsee Saimaan saaristossa monipuolisten melontamahdollisuuksien ympäröimänä Savonlinnaan, Mikkeliin ja Lappeenrantaa vievien vesireittien keskellä. Saimaa Canoeing Services tarjoaa sinulle omatoimisia tai opastettuja vaihtoehtoja liikkua meloen joko lähisaaristossamme tai lähteä pidemmille seikkailuille eri puolille Saimaata.

  • Melontakurssit

Melontakurssit antavat turvallisen alun hyvälle harrastukselle.
Ilmoittaudu mukaan melonnan peruskursseille!

  • Opastetut retket

Opastetuilla retkillä pääset turvallisesti liikkeelle ilman huolta reiteistä. Voit rauhassa keskittyä melontaan ja ympäröivän luonnon tarkkailuun.

  • Kesäyön melonta

Lähde kanssamme melomaan Saimaan saaristoon kesäyön mystisessä tunnelmassa. Liikumme avokanooteilla kelin ja osallistujien kunnon mukaan rentoon tahtiin ja pidämme evästauon maissa. Aiempi melontakokemus ei ole välttämätöntä. Mahdollisuus meloa myös kajakilla, mikäli osallistujalla on aiempaa kokemusta kajakkimelonnasta.

  • Aamuhetken melontaretki

Energiaa ja levollista mieltä antava aloitus loma- tai työpäivään.  

Aamut Saimaan seudun luonnossa ovat kesän hienoimpia hetkiä. Kun luonto on jo herännyt, mutta useimmat ihmiset vielä nukkuvat, tapaamme Puumalan Sahanlahdessa Kaitajärven rannalla. Lähdemme melomaan avokanooteilla suojaiselle ja hiljaiselle Kaitajärvelle. Rauhallinen aamumelonta lähtövalmisteluineen kestää noin 2 tuntia. Melontaretken jälkeen meitä varten on lämmitetty oma puulämmitteinen rantasauna, jonka portailta pääsee suoraan uimaan saunomisen lomassa. Mukavan liikunnan ja rentouttavan saunan jälkeen ajatukset ovat levolliset ja Sahanlahden runsas aamiainen paikallisen herkkuineen maistuu paremmalta kuin koskaan.

Tulevat kurssit ja retket löytyvät täältä Saimaa Canoeing

  • Välinevuokraus

Omatoimimelojille vuokraamme kajakkeja, kanootteja ja muita retkeilyvälineitä ja autamme reittisuunnittelussa.

Yhteystiedot

Hanhiniityn Paja & Saimaa Canoeing
Ylössaarentie 84, Puumala
040 740 1831
https://www.saimaacanoeing.fi/

 

Varaa oma retkesi nyt!