Puumalan pimeät tarjoukset & kestävät lahjaideat

Nyt eletään vuoden pimeintä aikaa, joten tartu tarjoukseen ja tuo valoa talven keskelle! Vielä enemmän ilahduttaa, kun valitset paikallista, ympäristöystävällistä ja kestävää. Suositaan pienyrittäjiä Saimaalta ja panostetaan puumalalaiseen laatuun.

Puumalasta löydät monipuolisen valikoiman, kokosimme yhteen ajankohtaiset tarjoukset ja vinkit:

Sahanlahti Resort

Sahanlahden Black Friday -tarjoukset

Sahanlahti on laadukas lomakeskus, joka tarjoaa majoituksen lisäksi lähiruokaa artesaaniravintoloissa sekä monenlaisia elämyksiä ympäri vuoden! Sahanlahti Resortilla on Sustainable Travel Finland -merkki, joka on tunnus kestävästä toiminnasta.

Ravintolapalvelut

Kaksi vapaavalintaista pitsaa 28 € (norm. 38 €). Voi käyttää talvella Pajapirtissä tai kesällä Rantamakasiinilla.
Sunnuntaibrunssi kahdelle 50 € (norm. 70 €). Sunnuntaibrunssi on tarjolla kesä-elokuussa ravintola Koskivahdissa.

Lomat

Viikonlopun pe-su loma 2:lle Sahan hotellissa -50% Eli 110 € sis. liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja hotelliaamiaiset! (norm. 220 €) Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla muulloin, paitsi toukokuu-elokuu ja joulun aika.

Viikonlopun pe-su loma 4:lle Sahankylän villassa -50% Eli 250 € sis. liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja hotelliaamiaiset! (norm. 500 €) Tarjoushintaisia villoja on saatavilla muulloin, paitsi toukokuu-elokuu ja joulun aika.

Aktiviteetit

Padel 5 kerran sarjalippu 100 € (norm. 160 €)
eFatbike käyttöön lomasi ajaksi 4h 32 € (norm. 64 €)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tarjoukset päivittyvät verkkokauppaan ostettaviksi ke 23.11. ja ovat myynnissä vain maanantaihin 28.11. saakka!
https://sahanlahtiresort.fi/sahanlahden-black-friday/

 

Lakeland GTE

Lakeland GTE tarjoaa ympäristöystävällisiä elämyksiä Saimaalla ympäri vuoden. Loistava lahja luonnonystävälle on lahjakortti vastuullisiin ohjelmapalveluihin Saimaalla. Sähkölumiskootteriretki, jääkellunta Saimaalla tai vaikkapa Norpparisteily Ekopaatilla ihastuttaa varmasti!

Ale-koodilla BLACKFRIDAY saat -10% Visit Puumala verkkokaupasta ostettavista Lakeland GTE:n lahjakorteista, kun tilaus tehdään viimeistään ma 28.11.2022.

Saimas Spinnery

Löytyykö tänä jouluna kuusen alta Puumalassa kehrättyä lankaa? Järjestämme myös kehräämökierroksia, joilla tutustumme langanvalmistuksen vaiheisiin ja kehräämön historiaan.

Saimas Spinnery nostaa suomalaisen villalankatuotannon uudelle tasolle tietotaidon, tuoreimman tekniikan ja kansainvälisen neulekentän kokemuksen avulla. Kehräämö haluaa, että asiakas tietää aina, mistä ja missä puikoilla kulkeva lanka on syntynyt. Toimintaa ohjaavat vastuullisuus sekä ympäristö- ja eläinystävällisyys. Tekstiilialan Hiilineutraali 2035-sopimus, jossa Saimas Spinnery on mukana, kertoo aktiivisesta toiminnasta päästöjen vähentämisessä. Tavoitteena on työskennellä puhtaamman tulevaisuuden puolesta.


Okkolan Lomamökit 

Tule nauttimaan autuaasta joutenolosta Puumalan Niinisaareen! Hyvin varustellut yksilölliset vuokramökit ja -huvilat on ripoteltu Saimaan lahdelmiin ja niemiin niin, että niistä jokainen on omassa rauhassaan omalla rannallaan. Niinisaaressa olet Saimaan talven ihmemaan äärellä - löydät meiltä loistavat puitteet myös tunnelmallisiin kevät-, syys- ja kesälomiin. Lahjakortit Okkolan lomamökeille ja ravintolaan voit ostaa verkkokaupastamme (sivun alaosassa).

Kesäisin pihapiirissä palvelee Ravintola Niinipuu, joka on tunnettu lähiruokaa ja perinnereseptejä tarjoavasta emännän pitopöydästä. Ympäri vuoden voidaan järjestää ryhmille piirakkapajoja, joissa syntyvät perinteiset karjalanpiirakat yhdessä hauskaa pitäen!

Nestorinranta

Nestorinranta tarjoaa majoitusta ja luontoaktiviteetteja Saimaan saaristossa ympäri vuoden. Laulun esikuva Nestori Reponen asui lähellä tätä entistä pientilaa, jossa Nestorinranta jatkaa vuodenaikojen mukaan rytmittyvää elämäntapaa. Vuokraa viihtyisä mökki tai huone rauhallisesta Puumalan saaristosta kauniin saaristotien päässä, lähistöltä löytyvät upeat kävely- ja lumikenkämaastot.

Tilava rantasauna ulkoporealtaineen ja järvinäköaloineen luo puitteet hienolle saunaelämykselle yhdessä kelohirsikodan kanssa. Tarjolla on myös Ryyppyreissu Nestorinrannassa - luontoretki suomalaisen juomakulttuurin saloihin! Tarinallinen retki huipentuu laatuviinien ja ruokien maisteluun luonnon keskellä. Lahjakortit Nestorinrantaan löydät verkkokaupastamme (sivun alaosassa).

Saimaa Canoeing

Monipuoliset melontapalvelut Saimaan sydämessä. Uudet reitit tarjoavat helpon ja turvallisen tavan lähteä omatoimiselle retkelle. Meillä voit myös opetella melomaan, lähteä opastetulle retkelle tai vuokrata laadukkaat melontavälineet kaikkina vuodenaikoina. Lahjakortit Saimaa Canoeing palveluihin löydät myös verkkokaupastamme (alla).

Seuraava haaste voikin olla innostuneen vastaanoton saanut talvimelontakurssimme! Tulevana talvena on tarjolla kaksi talvimelontakurssia. Paikka kannattaa varata hyvissä ajoin, jotta pääset varmasti mukaan. Saatavilla myös tilauksesta ryhmille. Kevättalvella luvassa on puolestaan helisevää jäämelontaa sulavalla Saimaalla ja jäiden lähdettyä bongaillaan saaristossa saimaannorppaa. Kesällä nautitaan melonnasta mm. Norpan reitillä, Katosselällä, Kanavien kierroksella tai hiekkarannoistaan tunnetussa Rokansaaressa!

Saimaa Bikes

Ihaile upeita järvimaisemia, ylitä ulapat pyörälautoilla, ja pulahda hienoimmilla hiekkarannoilla välkehtivään veteen. Nauti leppoisasta tunnelmasta, saunaelämyksistä sekä paikallisista herkuista Puumalan saaristoreitillä polkien.

Sähköpyörällä ajat aina myötätuulessa! Meiltä vuokraamalla saat pyörän kätevästi valmiina kohteeseen tai pääset ihastumaan sähköpyörällä ajoon, jos olet ensikertalainen. Hybridipyörällä puolestaan haastat itsesi lihasvoimin. Saimaa Bikes lahjakortti on luontoystävällinen lahja, joka saa ajatukset jo tulevaan pyöräilykauteen ja Saimaan upeisiin maisemiin!

 

Tästä löydät Visit Puumalan verkkokaupan koko lahjakorttivalikoiman sekä ajankohtaiset elämykset!


Kampanjasivun ja verkkokaupan on luonut Saimaa Coop Osuuskunta osana matkailun tukipalveluiden kehittämistä "Puumalan matkailutuotteiden kestävä menekinedistäminen" -yritysryhmähankkeessa.