Sale Hurissalo

Legendaarinen Hurissalon kyläkauppa on runsaudensarvi, josta löytyy myös kahvila ja jäätelömyynti. 50-paikkaiselle kesäterassille kokoontuvat niin kylänväki kuin kesäasukkaatkin. Kesäviikonloppuisin järjestetään myös karaokeiltoja. Ilmiömäinen kauppias Jorma Tikka on kaupan sydän. Sale on tarjonnut kesätyöpaikkoja vuosien varrella monille paikallisille ja mökkiläisille, jotka palaavat kesä toisensa jälkeen.

Hurissalon Sale on kivunnut jo 15 kertaa peräkkäin Suomen kärkipaikalle S-ryhmän asiakastyytyväisyysmittauksissa, joten kyseessä on todellinen kyläkauppojen helmi! Monipuolinen kyläkauppa sijaitsee Hurissalon kylän keskipisteessä, vilkkaan Puumalan saaristoreitin varrella, ja se tarjoaa taukopaikan pyöräilijöille ja motoristeille ennen lauttamatkaa Saimaan Lietveden halki.

Sale Hurissalo hakee työntekijöitä kesäkaudelle 2024.

Tarve on sekä täysi-ikäisille että alaikäisille työntekijöille. Tarjoamme Suomen monipuolisimman kaupan alan työnkuvan perinteikkäässä kyläkaupassa, kesäterassilla ja erilaisissa tapahtumissa. Aiempaa työkokemusta ei edellytetä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdollinen CV sähköpostilla osoitteeseen sale.hurissalo@sok.fi. Lisätietoja Hurissalon Salesta, p. 010 7640620.