Puumala-lehti

(Hakuaika päättynyt.) Kesätoimittajaksi Puumala-lehteen!

Haluatko kartuttaa monipuolista kokemusta journalismista keskellä kauneinta Järvi-Suomea? Puumala tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia tavata ihmisiä ympäri Suomea ja maailmaa. Puumala moninkertaistaa väkimääränsä kesällä, jolloin noin 4000 kesämökkiä saavat asukkaansa ja veneilijät sekä muut matkailijat haluavat tulla maistamaan maan kuulua Haapasalon Hatsapuria.  

Uusi Pistohiekka Resort ja Sahanlahti Resortin Elsanrannan hulppeat huvilat sekä monet muut persoonalliset lomakohteet houkuttavat Puumalaan myös joka kesä uusia ensikertalaisia. Julkkispesisottelu paikallisten ja Puumalaan pesiytyvien tunnettujen mökkiläisten välillä, Siltakemmakat ja Hayride Jamboree tuovat kuntaan säpinää yhdessä kattavan kesäteatteritarjonnan, huikean saariston ympäri kulkevan pyöräilyreitin ja ihan vain kesäisen chillailun merkeissä.  

Olet etsimämme kesätoimittaja, jos olet utelias ja rohkea opiskelija tai valmis toimittaja, jolta syntyy napakkaa ja nokkelaa tekstiä paikallisista asioista ja ilmiöistä, hyviä lehtikuvia ja mahdollisesti jopa videoita.  

Edellytämme omaa autoa, sillä saaristokunnassa välimatkat voivat silloin tällöin olla pitkiä. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset. Odotamme sinulta äsken mainittujen taitojen lisäksi jo vähän kokemusta toimitustyöstä, sosiaalisuutta ja sivujen perustaittotaitoa InDesign -ohjelmalla. Käytämme Anygraafin Neo-toimitusjärjestelmää, jossa tehdään sekä verkko- että printtiartikkelit. Puumala-lehdessä pääset tekemään lähes kaikkea, mitä lehtialalla voi tehdä.  

Aloitamme haastattelut heti ja rekrytoimme hyvän ehdokkaan suoraan pakasta. Hae siis kesätoimittajaksi heti, mutta viimeistään 11.2.2023 mennessä.

Aloita lähettämällä hakemus osoitteeseen tiina.juden@puumalalehti.fi. Liitä mukaan pari-kolme juttunäytettä sekä cv. Halutessasi voit liittää mukaan suosittelijan yhteystiedot ja kuvan itsestäsi.  

Lisätietoja kesätyöstä antaa päätoimittaja Tiina Judén 040 1386 332

www.puumalalehti.fi
https://www.facebook.com/puumalalehti
https://www.instagram.com/puumalalehti1/