Puumala-lehti

Kesätoimittajaksi Puumala-lehteen!

Puumala-lehti hakee rapsakkaa kesätoimittajaa kesäksi pittoreskiin Puumalaan. Olet etsimämme henkilö, jos olet utelias ja rohkea opiskelija tai valmis toimittaja, jolta syntyy näppärää tekstiä ja kamera laulaa käsittelyssäsi.

Odotamme sinulta kirjoitus- ja valokuvaustaidon lisäksi jo vähän kokemusta toimitustyöstä, sosiaalisuutta ja sivujen taittotaitoa InDesign -ohjelmalla.

Puumalassa pääset tekemään lähes kaikkea, mitä lehtialalla voi tehdä. Pienen lehden etuja ovat joustavuus ja monipuolisuus. Täällä ei tehdä pelkästään tiettyä genreä. Täällä tehdään paikallisia juttuja ja uutisia pienen ihmisen asialla, aidosti. Kesä 2022 tulee olemaan vauhdikas tapahtumien kesä.

Jos koet haluavasi keskelle kotimaanmatkailun mekkaa, julkkisten mökkiparatiisia ja parasta Saimaan luontoa, suuntaa Toyotasi tai askeleesi kohti Puumala-lehden kesätoimittajuutta. Aloita lähettämällä hakemus 2. helmikuuta 2022 mennessä osoitteeseen tiina.juden@puumalalehti.fi. Liitä mukaan kolme juttunäytettä sekä cv. Halutessasi voit liittää mukaan kuvan itsestäsi.

Lisätietoja kesätyöstä antaa päätoimittaja Tiina Judén 040 1386 332.

www.puumalalehti.fi
https://www.facebook.com/puumalalehti
https://www.instagram.com/puumalalehti1/