Minetti Puumalan Satama

Hiphei!

Nyt on etsinnässä huipputyyppejä töihin jäätelökioski Minettiin Puumalan sillan alle! Avasimme kioskin viime kesänä ja kesä oli todella hauska ja löysimme upean tiimin töihin. Oletko sinä iloinen, reipas, hyväntuulinen, positiivinen ja hauska tyyppi?  

Jos olet, niin hae meille kesän 2023 tiimiin mukaan! Otamme niin kokopäiväisiä, osa-aikaisia ja kiireapulaisia mukaan tiimiin! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: ravintolakurkiniemi@gmail.com tai kysy lisää 0440 575 830 / Toni.

Autamme myös kesäasunnon löytymisessä, jos olet sellaista vaille. Tule viettämään ihana kesä tiimiimme Puumalaan!  

Lue lisää meistä: https://www.facebook.com/minettipuumalansatama  

 

Hieman historian havinaa Minetti jäätelöstä:

Italialainen Giuseppe Minetti toi jäätelön Tampereelle. Minetti alkoi valmistamaan jäätelöä vuonna 1919. Perheen kaikki lapset, Marino, Rinaldo, Albino, Marietta ja Adolfo, olivat kaikki mukana jäätelönvalmistuksessa jo pienestä pitäen.

Minetti asui perheineen Ratinassa missä tapahtui myös jäätelönvalmistus. Ensimmäiset jäätelökärryt ilmestyivät katukuvaan Tampereella kesällä 1925. Kärryjen sivussa oli teksti ”Tampereen Jäätelöliike Ratina” ja päädyssä luki ”Jäätelöä Glace”. Jäätelökärryt muistuttivat ulkonäöltään tyypillisiä Italialaisia jäätelömyyntikärryjä ja herättivat aluksi ihmetystä tamperelaisten keskuudessa niin kuin myös jäätelökin.