Minetti Puumalan Satama

Hiphei!

Nyt on etsinnässä huipputyyppejä töihin uuteen jäätelökioskikahvilaamme Puumalan satamaan! Oletko sinä iloinen, reipas, hyväntuulinen, positiivinen ja hauska tyyppi?

Jos olet, niin hae meille töihin. Otamme niin kokopäiväisiä, osa-aikaisia ja kiireapulaisia mukaan tiimiin! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: ravintolakurkiniemi@gmail.com tai kysy lisää 0440 575 830 / Toni.

Avaamme kesällä Puumalan satamaan siltahissin juurelle Minetti jäätelökahvilan.

Olemme aina ihailleet Puumalan meininkiä etenkin kesäisin. Nyt olemme iloisia, että voimme olla osa sitä. Tämä on Tonille paluu juurilleen, sillä hän on asunut kymmenen ensimmäistä vuottaan Puumalassa ja ottanut ensi askeleet juuri sillä paikalla mihin jäätelökahvilamme tulee. Onneksi kesä koittaa pian!

Lue lisää meistä: https://www.facebook.com/Minetti-Puumalan-Satama-107897391784925/

Hieman historian havinaa Minetti jäätelöstä:

Italialainen Giuseppe Minetti toi jäätelön Tampereelle. Minetti alkoi valmistamaan jäätelöä vuonna 1919. Perheen kaikki lapset, Marino, Rinaldo, Albino, Marietta ja Adolfo, olivat kaikki mukana jäätelönvalmistuksessa jo pienestä pitäen.

Minetti asui perheineen Ratinassa missä tapahtui myös jäätelönvalmistus. Ensimmäiset jäätelökärryt ilmestyivät katukuvaan Tampereella kesällä 1925. Kärryjen sivussa oli teksti ”Tampereen Jäätelöliike Ratina” ja päädyssä luki ”Jäätelöä Glace”. Jäätelökärryt muistuttivat ulkonäöltään tyypillisiä Italialaisia jäätelömyyntikärryjä ja herättivat aluksi ihmetystä tamperelaisten keskuudessa niin kuin myös jäätelökin.

Pian tätä herkkua saa myös Puumalasta!