Kalakontti

Laadukasta lähiruokaa ja toritunnelmaa!

Kalakontti myy kalastajan itse Saimaalta pyytämää kalaa ja rapuja tuoreena ja jalostettuna paikallisille ja matkailijoille. Puumalan Kalakontissa kestävä kehitys on iso juttu. Mutta se, mitä ja miten lautaselle laitetaan, on ulkonäön ja maun perusteella meille todellinen pääasia.

D.O.Saimaa kalaravintola on romuttanut mielikuvat Street Food-ruuasta useana kesänä!!

Nyt meillä on myös uusi konsepti; Riistakontti, jossa tarjoillaan kaikkea herkkua, mitä riistasta saa! 

 

Kesälle Kalakonttiin & Riistakonttiin haetaan:

  • Kokki/vuoropäällikkö
  • Keittiötyöntekijä
  • Myyjä/muikunpaistaja/annosten valmistus

Työtä on tarjolla kesäkuu-syyskuun ensimmäinen viikko. Teemme vuorotyötä 07-21.00 välillä ja tarjoamme joustavat sopimusehdot huipputiimissä. Palkkaus on minimissään  +1,-/h mitä TES lupaa ja se neuvotellaan tapauskohtaisesti. Lisäksi mukana meiningissä 2 huippuammattilaista eli yhteensä yli 80v. kokemus maailman keittiöistä; hyvä paikka aloittelevalle tai opiskelijalle oppia ammattilaisten parissa.

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löytyessä. Töihin tulevia autamme asunnon järjestämisessä.

Tutustu Kalakontin toimintaan ja tuotteisiin nettisivuillamme. Mahtava työympäristö Puumalan satamassa huippumodernissa myyntiautossa. Tuore kala, kalajalosteet ja ravintola-tason ruoka-annoksia street food meiningillä. 

Ps. Samiedu tarjoaa mahdollisuutta tulla meille kesätöihin myös oppisopimuksella. Jos oppisopimus kiinnostaa, mainitse se hakemuksessasi.

Lue lisää ja hae:
https://www.kalakontti.fi/kesatyopaikat/

Lisätietoja antaa ja vapaamuotoiset hakemukset vastaanottaa
Tanja Raivio 050-5228355, tanja.raivio@kalakontti.fi
www.kalakontti.fi