Avotuli­ravintola ja pitseria Pajapirtti

Uusittu Sahanlahden Pajapirtti on avoinna avotuliravintolana ja pitseriana syksyn viikonlopuissa!

Pajapirtin pitsauunissa paistuu herkulliset napolilaistyyppisesti valmistetut pizzat, Sahanlahden omat Saimaa-pitsat, joiden raaka-aineina käytämme parhaita lähialueen tuotteita, kuten paikallisia kaloja ja naapuripitäjän possua. Myös mukaan. Rapeat pitsapohjat leivotaan tietysti keittiössämme itse. Jälkiruuaksi voi pajan avotulilla paistaa pitkävartisella pannulla itse lettuja, jotka tietysti kruunaa herkulliset lisäkkeet.

Pajapirtissä vietetään avotuli-iltoja
Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama illallinen. Illallisen aikana nuotion loimutessa ja risahdellessa kuullaan vierailevien tähtien tarinoita. Muista varata paikka illalliselle ennakkoon! Teemailtoina pitsojen sijaan on saatavana laajempi menukokonaisuus.

Pajapirtti sopii yksityistilaisuuksiin
Pajapirtti ravintola sopii mainiosti myös yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden! Tilaan mahtuu yhteensä joka viisikymmentä henkilöä. Tilassa on vietetty monia lounashetkiä, kokouspäivien illallisia, syntymäpäiväjuhlia ja hääjuhlia. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan tilaisuuden Pajapirtin tunnelmaan.

Avoinna pitseriana 11.12. asti pe 17-21 ja la klo 12-21. (Poikkeus: la 2.10. klo 12-18).

Syyslomaviikoilla 42 ja 43 (18.-31.10.) ke-la klo 12-20.

Avotuli-illalliset la 27.11, 4.12. ja 11.12. klo 19.

Katso aukioloajat, menu ja kaikki tulevat tapahtumat:

https://sahanlahtiresort.fi/avotuliravintola-pajapirtti/

Sahanlahti Resort
Lietvedentie 830, 52200 Puumala
0407799896